zaterdag 4 juli 2015

Soltan loves carefree tanning winactie

Soltan loves carefree tanning

Mijn bureau staat momenteel weer behoorlijk volgebouwd (arme manlief kijkt er hoofdschuddend naar) maar al die producten hebben toch echt een functie, al weken voor vertrek begin ik met het hamsteren van toiletartikelen voor de vakantie, shampoo, tandpasta, reinigingsdoekjes en natuurlijk véél zonverzorging.

Soltan suncare is uniek door de mix van UVA en UVB filters, een 5 sterren UVA bescherming en antioxidantenmix die de schadelijke effecten van de zon bestrijden. Plantenextracten en vitamine C zorgen voor versterking van de natuurlijke verdediging van de huid. De Ultra UVA bescherming helpt in de strijd tegen vroegtijdige veroudering tegen door zon veroorzaakte huiduitslag en allergieën. Daarnaast zijn de Soltan beschermingsproducten dermatologisch getest, blokkeren de poriën niet en zijn waterbestendig. Na 40 minuten in het water beloofd Soltan nog minstens 50% SPF bescherming.



De Soltan producten smeren fijn en hebben een lekkere subtiele geur, de Soothing aftersun gel is een heerlijke frisse gel met een verkoelend effect, bewaar deze in de koelkast voor een extra koele sensatie op je verhitte huid. De Protect& Moisture face spf 50 is een volle crème die lekker uitsmeert en niet plakkerig aanvoelt. Ook de luchtige spray fluide spf 30 smeert goed uit en plakt niet. Het zijn fijne producten voor een gunstige prijs.

Ook heel fijn vind ik de duidelijke aanwijzingen op de verpakkingen, al mag je gerust nog royaler zijn met het aanbrengen hoor (denk een eetlepel product per arm). Als je verstandig omgaat met de zon, dus zorgvuldig en regelmatig smeren gedurende de dag en tijdens de warmste uurtjes de schaduw opzoekt, dan is carefree tanning binnen handbereik.



Kennismaken met Soltan is nu extra interessant want via de Boots webshop bestel je Soltan nu 1=1 gratis (goedkoopste product krijg je gratis) en op de website is ook een leuke Zorgeloze Zomer actie terug te vinden. Deel jouw tip voor een zorgeloze zomer en maak kans op een SPA verwenweekend, fijne zonverzorging of €5 shoptegoed voor de Boots webshop.

Boots apotheken vind je trouwens door heel Nederland en je shopt er niet alleen Soltan maar ook andere fijne merken zoals Champneys, No7, Vichy, Vision en geneesmiddelen.



Om het zomerfeestje compleet te maken mag ik namens Boots een leuke Soltan set verloten onder mijn lezeressen, kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet kan jij binnenkort zelf ervaren hoe fijn deze producten zijn. Meedoen kan tot en met zondag 12 Juli. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!
Winactie gesloten, winnares heeft persoonlijk bericht gehad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)