vrijdag 5 juni 2015

Vernis Dior 464 Sundown

Vernis Dior 464 Sundown 
De Tie Dye zomerlook van Christian Dior heeft als thema het welbekende Tie Dye principe, hoewel ik bij het horen van die naam niet direct aan Dior denk maar meer aan Ibiza en ontspannen in een hangmat heeft Dior er toch een leuke eigen Dior-Chic draai aan weten te geven.

Christian Dior Tie Dye summer look 2015
De nagellak 464 Sundown is een prachtige lak in een roze koraaltint, altijd flatterend en op en top zomers. De lak werkt heel erg fijn en is voorzien van een breed penseel voor het vlottere lakwerk. Op onderstaande foto zie je de het resultaat van de lak nadat ik deze in twee laagjes heb aangebracht.


Hoewel ik al talloze nagellakjes heb kon ik deze beauty niet laten liggen, ik geef eerlijk toe dat ik niet snel een high end nagellak shop (ik ben meer van de mascara, oogschaduwpalettes en lipsticks) maar deze koraalkleur heeft een uitstekende kwaliteit en de kleur is perfectie.


Deze koraalroze Sundown is heel mooi in combinatie met de koraalroze Dior Addict tie dye lipstick in 002 Coral trip. Koraaltinten zijn bij mij favoriet en zeker als ik al een beetje een zonnig tintje heb. Deze mooie items shop je nu bij de parfumerie.


Alle nagellakjes uit de Tie Dye zomercollectie van Christian Dior Beauté

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wat een mooi, zomers kleurtje! Ik ben normaal niet voor rood, maar dit framboosroze/rood kan ik wel smaken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)