donderdag 4 juni 2015

Collistar Pure actives collagen + hyularonic acid bust

Collistar Pure actives Hyularonic acid + collagen bust 

De verzorging van mijn décolleté staat hoog op mijn beauty prioriteitenlijstje, al vanaf jonge leeftijd verzorg ik mijn décolleté met op zijn minst een hydraterend product en in de maanden dat de zon hoog aan de hemel staat komt daar altijd een hoge SPF bij.

Nu ik al een aantal verjaardagen terug de 30 gepasseerd ben merk ik dat de zwaartekracht vat probeert te krijgen op mijn lijf dus is enkel hydratatie niet meer voldoende. Collistar had al een aantal hele fijne producten in het assortiment wat busteverzorging betreft maar dit veelbelovende product is er als laatste bijgekomen.


De Pure actives Collagen + hyaluronic acid bust verenigt de krachten van het superhydraterende hyaluronzuur ( ) en het verstevigende collageen (natuurlijke ondersteuning van de huid). Door deze twee krachtpatsers in de meest zuivere vorm samen te brengen zijn ze maximaal doeltreffend. Een paar druppeltjes per dag zijn voldoende om je huid gladder en veerkrachtiger te maken. Collageen helpt om striae en een verslapte huid worden voorkomen, maakt het huidweefsel van de borsten steviger en compacter en gaat verlies van veerkracht tegen. Een paar druppels per dag zullen al snel voor een zichtbaar resultaat zorgen belooft Collistar.

Het ultralichte serum is niet plakkerig en smeert lekker uit over de huid, nu slaag ik nog altijd voor de potloodtest dus ik verwacht geen wonderen van het verstevigende effect (zou ook vreemd zijn...). Maar mijn huid oogt zichtbaar gladder en zachter en ik zie een product als dit ook als een lange termijn investering.

Ik doe dagelijks push ups en smeer al jaren braaf mijn décolleté in en tijdens de zomer bescherm ik die tere huid minstens met een SPF 30. Ik hoop dat mijn brave smeergedrag over 20 jaar beloond word met een nog altijd stevig décolleté. Collistar is verkrijgbaar bij luxe drogisterij en parfumerie.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. I've heard great things about HA. I used to take H.A. supplements and it made my hair grow SO fast lol.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)