zaterdag 6 juni 2015

Nivea Suncare

Nivea Suncare 

Hoewel ik mijzelf echt wel beschouw als een verwend luxemeisje is er een merk waar ik uit nostalgie altijd erg blij van word. De geur, de textuur en de helderblauwe verpakkingen kunnen maar van één merk zijn: Good old Nivea. Maar hoewel het merk een rijke historie heeft is er niets oudbolligs aan hun nieuwe Nivea Sun producten.

Sun Protect & Bronze SPF 30 is een beschermende olie die de bruining ook nog eens activeert, het product bevat geen zelfbruiner maar een natuurlijk extract dat het huideigen bruiningsproces activeert. Schud de flacon voor gebruik en spray jezelf royaal in met deze fijne olie. Omdat ik op mijn bovenlijf nogal eens last kan krijgen van zonneblaasjes beperk ik het gebruik van deze olie tot mijn rug en benen.

Ben je meer voor een luchtige niet voelbare textuur te vinden? Dan is de Nivea Sun protect & refresh misschien meer jouw ding. De verfrissende zonnemelk heeft een frisse textuur die snel in de huid trekt en geen vettige handen achterlaat (sommige mensen vinden zichzelf insmeren vooral erg vanwege de plakhanden achteraf, daar heb je bij dit product dus 0% last van). Ook deze luchtige lotion heeft de heerlijke Nivau Sun geur en beschermt met UVA en UVB filters.


Het gamma van zonbescherming is enorm uitgebreid, Nivea geeft je de keuze uit diverse texturen en functies (sensitive, olie, spray, milk, kids, baby) en beschermingsfactoren (van 6 tot 50+). Uniek aan de zonverzorging van Nivea vind ik de geur, je ruikt de kenmerkende Niveau geur maar dan vermengd met een vleugje zomerzon.

Nivea Sun After Sun Bronze bevat net als de olie het pro melanine complex waardoor je huideigen bruiningsproces een boost krijgt. Je bruine kleurtje wordt dieper en blijft langer zitten, smeer deze flacon door tot hij helemaal op is, ook als je al goed en wel thuis bent om langer te genieten van je mooie bruine kleur. De after sun heeft een iets frissere (iets mannelijkere?) geur en een ultralichte textuur die lekker vlot intrekt en ook geen vette plakhandjes als resultaat heeft. Er zijn maar liefst 6 aftersun producten verkrijgbaar, een andere aftersun die mij ook aanspreekt is de aftersun voor onder de douche en de hydraterende after sun spray is volgens mij ook superhandig voor het hele gezin.

De fijne Niveau suncare producten  vind je bij de supermarkt en drogisterij.


Follow on Bloglovin