dinsdag 23 juni 2015

The Body Shop Fuji green tea

The Body Shop Fuji green tea

Niets lekkerder dan na een drukke dag een ontspannend ritueeltje uitvoeren waarbij je je lijf eens helemaal tot rust laat komen. De Fuji green tea lijn van The Body shop helpt je huid om vocht vast te houden, verkleint de poriën en ruikt daarnaast nog eens ontzettend zen.

De lijn is gemaakt van echte groene theeblaadjes die afkomstig zijn uit het gebied van de mount Fuji in het binnenland van Japan. De thee uit deze regio staat bekend om de krachtige antioxidanten. Centraal in de lijn staat de Fuji green tea eau de cologne, een frisse geur op basis van groene thee, bergamot, citroen, camelia, jasmijn en viooltjes.  De geur is inderdaad heel erg fris en heeft toch een bepaalde kalmerende warmte over zich. Zo bij de eerste indruk doet de geur mij sterk denken aan een jeugdliefde: Bvlgari Eau Parfumée au thé vert, een geur uit 1992 waarin groene thee ook centraal stond.


The Body shop heeft een wel hele bijzondere manier gevonden om te badderen, de Detox bath tea reinigt je huid en helpt om afvalstoffen af te voeren. De theeblaadjes zitten in een hele leuke verpakking en het allermooiste is misschien nog wel het gigantische thee-ei dat je kan vullen met de losse thee zodat je je badwater laat veranderen in een heerlijk geurig en verzorgende oase.

Voor een superzacht huidje geef je je lichaam eerst een stevige massage met de Fuji green tea body scrub, een jelly basis met honing en groene thee met daarin stevige korreltjes voor het stevige scrubwerk. Eenmaal zacht en glad door het scrubben? Dan is de romige body butter met heerlijke groene thee geur de perfecte finishing touch. Community fair trade shea boter uit Ghana zorgt in combinatie met de antioxidanten uit de groene thee voor een heerlijk zacht huidje. Deze heerlijke bodylijn is nu verkrijgbaar bij The Body shop.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)