maandag 22 juni 2015

Essie Summer 2015 favorites

Essie Summer 2015 favorites 

De nieuwe zomercollectie van Essie is er eentje om direct head over heels verliefd op te worden. Het is gewoon onmogelijk om te kiezen uit deze frisse zonnige tintjes en als je dan eenmaal gekozen hebt volgt het volgende vraagstuk: welke draag je eerst?

Alledrie deze kleurtjes lakten als een droom en gaven elk na twee laagjes een heel mooi dekkend resultaat met een mooie glanzende finish. De foto's zijn genomen in het warme zomerzonnetje. 

Essie Summer 2015 Peach side babe

Qua kleur ligt Peach side babe heel dicht bij de iconische Essie Tart Deco maar Peach side babe is iets feller en levendiger. Een prachtige peachy tint voor mooie zomerdagen.


Essie Salt Water happy 

Dromerig hemelsblauw, True blue baby I love you! Dit is echt het type blauwe tinten waar ik heel erg blij van word, deze tint komt in de buurt van bikini so teeny, een kleur uit een zomercollectie van een paar jaar terug, maar die kleur bevatte kleine glinstertjes. Salt water happy is een perfecte crèmelak met prachtig glanzende finish.


Essie Chillato

Is het pistache of pastelgeel? Het zit er ergens tussenin en het is prachtig!!!!


In de drogisterij probeer ik altijd met een boog om het Essie display heen te lopen wat meestal uitloopt op een mislukte poging, Essie lanceert namelijk niet alleen mooie seizoenscollecties, hun vaste assortiment is ook meer dan interessant. Essie is al jaren één van mijn favoriete merken en als ze zulke fijne kleurtjes blijven maken zal dit nog lang zo blijven....


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. These are all so perfect for the summer. I LOVE chillato. I think it's such a pretty color. And it makes me think of the 70s :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)