woensdag 3 juni 2015

Reken Color Extend sun

Reken Color Extend sun 

Tijdens de zomer is het niet alleen zaak om je huid goed te beschermen tegen UV straling, ook je haar kan flink beschadigen van een overdosis zon. Een haarverzorging die speciaal is ontwikkeld om je haar te beschermen tegen UV straling is echt aan te raden om je haar te beschermen tegen uitdrogen en ongewenste verkleuring te voorkomen. Redken Color extend sun beschermt je haarkleur tegen verkleuring en zorgt ervoor dat je haar na een zomer vol strandplezier niet transformeert in een bosje stro.


De Color Extend sun lijn van Redken is al enkele jaren mijn favoriet, alleen al de geur van deze haarverzorging doet mij verlangen naar de zon. De shampoo heeft tijdens de zomermaanden een vaste plek in de badkamer en gaat al jaren mee op vakantie. Het romige zonnig gele masker maakt het haar na een dag strand weer zacht en glanzend (op vakantie spoel ik na een dag strand mijn haar uit, breng het masker aan en laat het ipv 5-15 minuten lekker een uurtje intrekken waarna ik ga douchen) en vorig jaar lanceerde Redken de Color extend sun after sun conditioner.


Nieuw is de Reflective glow, een glansspray met mangopitolie die het haar hydrateert, er daarnaast voor zorgt dat het vocht in het haar blijft en het haar voorziet van een prachtige glans. Een fijn product voor haar dat is blootgesteld aan fel zonlicht. Stiekem vind ik het wel jammer dat de Waterwear niet meer verkrijgbaar is, dit was een heerlijk zonneproduct voor het haar, dus Redken, als je dit leest please bring it back!!!  

Deze fijne vakantieliefdes zijn verkrijgbaar bij de Redken kapper.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)