zaterdag 2 mei 2015

T. LeClerc Gloss Réflection Rose pailettes

T. LeClerc Gloss Réflection Rose pailettes 
T. LeClerc is een make-up merk dat verkrijgbaar is bij apotheek en schoonheidssalon en beroemd werd door zijn iconische poeders. De poeders zijn inderdaad een product dat je als beautyliefhebsters zeker eens geprobeerd moet hebben maar de andere producten zijn ook zeker het ontdekken waard.

Zo is de gloss réflection rose paillettes een mooie zachtroze gloss met kleine glitterdeeltjes, heel leuk solo maar ook mooi over je favo lipstick voor een feestelijke touch.

 .
Qua houdbaarheid op de lippen blijft het natuurlijk een gloss (hooguit anderhalf, 2 uurtjes max) maar deze gloss doet dit zonder te plakken en de lippen uit te drogen en heeft dan ook nog eens een hele fijne zachtzoete geur. Vitamine E zorgt voor de nodige voeding en siliconen zorgen voor een onberispelijke finish.

Trouwens, siliconen zijn voor sommigen nogal een dingetje, siliconen leggen een laagje  op het lipoppervlak en zorgen voor een goede smeerbaarheid. Er zijn voor en tegenstanders qua siliconen in make-up. Er werd een tijdje gedacht dat de de huid volledig afsloten voor alle voedingsstoffen maar later bleek dat ook weer niet helemaal waar te zijn. Aan jou de keuze of je al dan niet siliconenvrij door het leven gaat ja of nee. Deze lipgloss is in ieder geval een mooie aanvulling op mijn collectie en heel fijn voor dagelijks gebruik.

T. LeClerc Gloss Réflection Rose paillettes 
T. LeClerc Gloss Réflection Rose paillettes 

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)