zondag 3 mei 2015

Stuntverkoop bij Disneyland Paris, nog 2 dagen extra voordelig boeken

Sale @ Disneyland Resort Paris 

Snelle beslissers opgelet! Het is weer stuntverkoop bij Disneyland Paris en dat betekent extra lage prijzen om je verblijf te boeken, treuzelen is alleen geen optie want de stuntverkoop tarieven zijn geldig tot 5 Mei 23.59uur. De speciale tarieven zijn geldig voor aankomstdata tot 12 juli 2015 in geselecteerde hotels.

Toch wat meer tijd nodig om te boeken? Tot en met 8 juli krijg 25% korting op toegang en verblijf, gratis ontbijt en diner (per persoon per nacht) en bovendien zijn kids tot en met 6 jaar gratis. Deze actie is geldig voor aankomsten tot en met 31 Oktober (dus ook leuk als je graag tijdens het Halloween seizoen wil gaan). 

Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot beide Disney parken, een gratis "Pause Gourmande" (lekker tussendoortje) per persoon per geboekte nacht) en een Fastpass waarmee je minder lang in de rij hoeft te staan bij je favoriete attracties. Bovendien kan je gebruik maken van de extra magische uren (voor gasten van de Disney hotels gelden extra ruime openingstijden). 



Van 1 juni tot 13 September is het zomerseizoen in Disneyland en dat staat deze zomer in het teken van Frozen. De Frozen hoofdrolspelers kom je nu ook tegen in de vrolijke parades en in de spectaculaire Disney Dreams show. Ik heb mijn foto's maar weer eens bekeken (ik ga het liefst elk jaar) en ik word altijd enorm vrolijk van de foto's en fijne herinneringen. Ik moet serieus weer eens een reisje naar Disneyland gaan plannen....

hyperrrrrrr, Disneyland Paris bestaat 15 jaar 
Dé ontmoeting met mijn grote held Goofy, kreeg er zowaar een rode boei van
Waar gaan we eerst in?

Wie durft? Ik ben een serieuze space ranger in de Buzz Lightyear Laser Blast attractie, alles om indruk te maken op Buzz...



Als er een feestje is ben ik er graag bij
Waan je een filmster in het Disney Studio park
Ik wil ook graag van deze hulpjes in huis
Actie! Spectaculaire stunts in Moteurs...Action! In Disneyland studios park. 

High tea met Disney figuren, helaas is dit arrangement niet meer te boeken maar het was altijd superleuk! Pluto smeerde mijn neus vol met chocomousse (goed voor de huid misschien?) Wel kan je nog altijd ontbijten en dineren met Disney figuren, meer info vind je op de Disneyland website. 
Een belangrijk onderdeel van de Disney trip: souvenirs!
Het beroemde piratenschip, in Adventureland vind je het piratenschip van Kapitein Haak en de iconische Pirates of the Carribean attractie.



Lekker voor een snelle hap, Colonel Haiti's Pizza Outpost of de Cowboy cookout BBQ

Moet kunnen, Pizza's en Tiara's
Shop till you drop...
Één van mijn favoriete adresjes om wat te gaan eten, het in retrostijl ingerichte Annete's Diner. 
De milkshakes bij Anette's Diner zijn sooooo good!
Oh Happy Days! Tijdens een swingend nummer begon de crew spontaan aan een dansje, ik moest natuurlijk meedoen....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)