woensdag 27 mei 2015

Strak de zomer in met Lierac, Filorga, Comfort zone & Vichy

Strak de zomer in met Lierac, Filorga, Comfort zone & Vichy

Na mijn infraligne kuur ben ik 5 kilo lichter, een stuk gespierder en gestroomlijnder en dus is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Uiteraard blijf ik op mijn voeding letten, maak dagelijks nog minstens éénmaal een flinke wandeling en probeer ik elke dag een kwartiertje armen, buik, billen of beenspieroefeningen te doen. Toch zijn er ook nog de hulptroepen van buitenaf die met een al dan niet direct liftend effect je harde werk net even voorzien van de finishing touch: een gladde stralende huid. Want ook al had er van mij nog wel iets meer kilo's af gemogen, met wat slim camouflagewerk en optisch bedrog kom je al heel erg ver.

Vandaar vandaag een item over een paar sidekicks die je huid en je zelfvertrouwen nog even een boost geven want met een flinke dosis zelfvertrouwen kom je ook al heel ver. En toch blijf ik braaf nog even smeren en doe ik wat squats aan het aanrecht terwijl ik aardappelen schil....



Vichy CelluDestock overnight springt in op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen rond vetverbranding, zo zou ons lichaam de vetten afvoeren terwijl we slapen. Het was al bekend dat een slechte nachtrust overdag kan zorgen voor een opstandige bloedsuikerspiegel (met snoepaanvallen als vervelend gevolg) maar die slechte nachtrust zorgt er ook voor dat de natuurlijke afvoer van vetten verstoord word door te weinig slaap.

De Vichy CelluDestock overnight zal er niet voor zorgen dat je beter slaapt maar kan je lichaam wel helpen om die vetafvoer op gang te houden. Door een combinatie van werkzame stoffen, en ontspannende geur en massagebewegingen kan je je huid al na twee weken zichtbaar gladder laten lijken volgens Vichy en al na een maand zal de vorm van je silhouet verbeteren.

Het silhouet verbeterende complex Adipo-stim wordt door Vichy gecombineerd met 5% zuivere cafeïne (no worries die komt niet in je bloedbaan dus daarvan hoef je niet wakker te liggen). Het Adipo-slim complex bestaat uit yam extract die in combinatie met cafeïne een gladmakend effect kan hebben en cellulite kan verminderen. Wilde gember heeft een verstevigend effect en escine uit paardenkastanje heeft een stimulerende functie. LHA en salicylzuur zorgen voor een zachte schilferloze huid en karitéboter en glycerine zorgen voor de nodige verzorging. Geurnoten van lavendel en roos zorgen voor een ontspannende geurbeleving.

Het klinkt goed en ik gebruik het product fanatiek maar ik heb toch één groot bezwaar wat Vichy anticelullite producten betreft, dit heb ik trouwens al zolang ik smeer om gladde bovenbenen te krijgen, ik vind de producten zo kleverig en lang na het aanbrengen nog voelbaar op de huid. Het is niet dat de huid nog plakt als je het product hebt aangebracht maar het voelt verdacht glad en een beetje glibberig. Dit zorgt er ook voor dat ik er een beetje tegenop zie om het product te gebruiken, ik heb al verschillende hoeveelheden getest (dacht dat ik misschien teveel gebruikte) maar het extreem gladde gevoel blijft. Wat mij betreft een minpuntje maar dat is ook een kwestie van smaak.






Lierac is een Frans merk dat bij Belgische apotheken te vinden is, toen ik net in België woonde kon ik er geen genoeg van krijgen om bij de apotheken naar al dat moois te koekeloeren. Lierac is één van die mooie merken en de body lift expert is een paradepaardje van dit huidverzorgingsmerk dat gericht is op effectiviteit en geïnspireerd is op esthetische behandelingen.

De Body lift expert zorgt voor strakkere rondingen en een huid die zacht en comfortabel aanvoelt. Karitéboter en kokos olie zorgen voor voeding en alpha hydroxyzuren uit hibiscus zorgen voor een gladder huidoppervlak. Illuminating micro powders zorgen in combinatie met het lifting complex voor een onzichtbaar aanspannend netwerk over de huid. Zeg maar onzichtbare Spanx in een pot.

Wat vooral opvalt bij het gebruik van deze crème is de heerlijke romige textuur met zacht zoete bloemengeur die heerlijk comfortabel aanvoelt op de huid. Dit is een heerlijk luxueus verwenproduct voor het lichaam. Ik vind het vooral fijn om mijzelf hierop te trakteren na een flinke workout.



Comfort zone heeft diepe indruk op mij achtergelaten. Na het ontdekken van hun skincare (het hydraterende serum is buitengewoon goed!) was mijn nieuwsgierigheid naar hun lichaamsverzorging gewekt. Een mooi product uit de Body strategist lichaamsverzorging van Comfort Zone is de Body strategist oil, een olie die voornamelijk gericht is op het tegengaan van striae en het verstevigen van de huid. Deze olie is zo zacht en puur dat hij ook erg geschikt is om aanstaande moeders te helpen om de vorming van striae zoveel mogelijk tegen te gaan.

De oliën die zijn verwerkt in de body strategist oil zijn ontstekingsremmend, herstellend, stimuleren de aanmaak van collageen, hebben een genezende werking, zijn verzachtend en hebben een anti-oxiderende werking...pfew wat een multi tasker he?

Verantwoordelijk voor al deze taken zijn biologische tamanu olie, zoete amandelolie, vitamine E en gotu kola (een Aziatisch plantje dat nooit stopt met groeien en over een groot aantal geneeskrachtige eigenschappen beschikt).

Deze olie is niet alleen fijn voor fanatieke sporters (of je huid nou moet krimpen of groeien, striae kan bij beiden gevormd worden en deze olie gaat je daar echt bij helpen) en mama's in de dop, ook de gevoeligste huidjes zullen blij worden van deze olie, zelfs baby's. Comfort zone producten en behandelingen zijn ontstaan uit passie voor welzijn en wetenschap. Duurzame resultaten bereik je volgens Comfort zone door een gezonde holistische levensstijl waarbij wetenschap en natuur hand in hand gaan. Deze dierproefvrije hoogstandjes zijn verkrijgbaar bij Comfort zone schoonheidsspecialistes en via de Comfort zone webhop.



Filorga's Detox body treatment is een lichaamsverzorging in schuimvorm, dat zorgt voor een aangenaam fris gevoel maar toch voor een flinke dosis verzorging en comfort. De drievoudige werking van het schuim heeft als uitgangspunt vrouwen meer van hun lichaam te laten houden door hun huid te verzachten en de contouren te verstrakken.

Karitéboter is al eeuwen hét middel tegen een droge huid, deze koningin onder de schoonheidsgeheimen verzacht en beschermt de huid en repareert de schade die veroorzaakt wordt door omgevingsinvloeden. De rijke en volle textuur van karitéboter kan wat plakkerig aanvoelen maar door ze in een schuimformule te verwerken voelt ze niet plakkerig of vet aan maar laat ze wel een comfortabel laagje aan op de huid.

Filorga maakt gebruik voor hun Body detox treatment van quercetinedimeren (moleculen uit Sophora japonicabloesem) die de natuurlijke afvoer van gifstoffen stimuleren en schade die ontstaat door die gifstoffen beperken. Extracten uit drie medicinale planten zorgen er daarnaast voor dat de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert en dat het gevoel van zware benen vermindert. Vochtophopingen zullen afnemen door de ontgiftende werking en verbetering van de circulatie.

Het laatste effect van deze schuimige verwennerij is het gladmakende en hydraterende effect. De huid is minder ruw, gladder en zachter. Het zachte schuim heeft een hele frisse plantaardige geur die kenmerkend is voor alle Filorga producten die ik tot nu toe gebruikt heb (ben ook groot fan van het micellair water). Het schuim verdeelt zich heel erg prettig over het huidoppervlak en zorgt voor een instant gladde huid. Als ik hierdoor ook minder last zal hebben van vochtophopingen in mijn bovenbenen is dat mooi meegenomen, ik smeer nog even braaf door.... Filorga is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)