woensdag 27 mei 2015

Shiseido Bio Performance Glow revival serum

Shiseido Bio Performance Glow revival serum 
Volgens Shiseido is een mooie huid niet persé een jonge huid maar eerder een huid die straalt van vitaliteit en energie. Daarom hebben de wetenschappers van Shiseido het Glow revival serum ontwikkeld, een multi solution serum die de huid voorziet van een stralende gloed. Eerst werd er uitgebreid onderzocht waar die frisse gloed tot stand komt en toen kwamen ze uit bij de verbinding tussen de microcirculatie en het huidoppervlak.

De haarvaatjes zijn verantwoordelijk voor het transport van zuurstof en voeding naar de huid en daardoor verantwoordelijk voor de glow van je huid, het valt of staat bij dat transport. Het Glow revival serum herstelt en vernieuwt deze haarvaatjes waardoor het transport kan worden geoptimaliseetrd, zeg maar van A naar Beter maar dan voor de huid in plaats van het wegennetwerk.


Hoe voelt dat op de huid? Het serum is ontzettend luchtig en laat zich heerlijk over de huid verdelen waarna het een gladde, gehydrateerde en glanzende huid (dankzij de subtiele glinsterende deeltjes, die een subtiel glansje maar geen glitter en glim achterlaten) achterlaat. Het serum heeft een hele zachte kalmerende geur, kenmerkend voor Shiseido.

Een fijn product als boost voor een vale huid, ook super als je net gestopt bent met roken en je je huid (en haarvaatjes) een opkikker wil geven. Ikzelf heb wat delicate haarvaatjes die wel wat hulp kunnen gebruiken en ook mijn huid knapt er zichtbaar van op. Een mooi nieuw product van een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)