vrijdag 8 mei 2015

Shiseido perfect mascara full definition

Shiseido perfect mascara full definition BR 602 Brown
Hoewel ik zo mijn mascara favorietjes heb (Pupa Vamp! & Collistar Shock) probeer ik zo nu en dan toch graag een ander uit, de Perfect mascara full definition van Shiseido intrigeerde mij omdat je deze mascara met enkel warm water kan verwijderen terwijl de mascara toch smudge proof belooft te zijn. Ik kan een heel verhaal vertellen over deze mascara maar ik ga het kort en bondig houden want what you see is what you get en dat vind ik wat mascara betreft erg fijn.


De mascara verlengt en separeert de wimpers voor een mooie open blik, het speciale ranke borsteltje zorgt ervoor dat de mascara alle wimpers omhult maar ze niet aan elkaar laat klonteren. Je kan de lengte makkelijk opbouwen door in laagjes te werken.


Uiteraard ging ik voor de bruine variant en ik was aangenaam verrast door het effect van de mascara. Toegegeven, ik ken mascara's die zorgen voor een meer dramatische oogopslag maar vaak worden die vrij hard op de wimpers en hebben ze een stevige remover nodig om ze van je wimpers te kunnen verwijderen. Zo niet deze mascara van Shiseido,


De mascara zorgt inderdaad voor lengte, en de wimperhaartjes zijn mooi van elkaar gescheiden. Overdag had ik geen last van mascaravegen onder mijn ogen en toen ik s'avonds mijn gezicht ging schoonmaken verdween de mascara moeiteloos tijdens het naspoelen. Wow! Ik heb altijd moeite met het vinden van een fijne make-up remover en die stress is met deze mascara verleden tijd, het bespaart je niet alleen wattenschijfjes en dure remover maar het is ook een handeling minder.

Voor een make-up die iets meer va-va-voom vereist zal ik naar een andere iets dramatischere mascara grijpen maar voor mooie neutrale looks voor overdag voldoet deze mascara prima. Ik ben fan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)