donderdag 7 mei 2015

Shiseido Ibuki multi solution gel

Shiseido Ibuki multi solution gel 
Beauty noodgevallen komen in verschillende vormen en hebben uiteenlopende oorzaken: een doffe huid van vermoeidheid en stress, onzuiverheden die die tijd van de maand aankondigen, slechte voeding die sporen achterlaat op je gezicht, een avondje stappen waarna je gezicht niet direct terugspringt naar strak en stralend of een onverwacht zonnige dag die alle vocht uit je gezicht slurpt.

De Shiseido Ibuki Multi solution gel is een gel die ingerijpt bij kleine beauty noodgevallen die worden veroorzaakt door je levensstijl of stress. De zachte formule mag ook op gevoelige huidjes gebruikt worden en de bijzondere geur heet een kalmerend effect op je zintuigen, iets wat ik heel erg waardeer van Shiseido huidverzorging. Het zorgt voor een instant gevoel van comfort.


De Multi solution gel gebruik je als laatste stap in je huidverzorgingsroutine of zelfs over je make-up heen. De Multi solution gel werkt op meerdere fronten om de probleempjes aan te pakken. Het Phytotarget complex en werkstoffen uit de gel zorgen ervoor dat de huidfuncties weer in balans worden gebracht. Specifieke bestanddelen zorgen ervoor dat ruwe plekjes, oneffenheden en grove poriën zichtbaar verminderen.

Als je de gel hebt aangebracht op de huid vormt deze een soort onzichtbare pleister waardoor externe factoren even worden buitengesloten en de huid zich kan concentreren op het herstel. Droge plekjes kunnen niet verder uitdrogen en puistjes komen even niet meer in aanraking met nog meer bacteriën.


De geltextuur is heel bijzonder, de veerkrachtige jelly breng je aan door even met je (schone!) vinger op het oppervlak te tikken (al vind ik het gebruik van een spateltje net even iets frisser) en het product aan te stippen waar nodig.

Op de huid voelt de gel fris aan en vormt een onzichtbaar laagje over de sos gebieden, een grappig maar doeltreffend product. Onlangs had ik last van een onzuivere huid en ik greep meteen weer naar mijn Ibuki moisturizer om mijn huid te hydrateren en kalmeren. Binnen twee weken was alles gelukkig weer tot rust gekomen. Deze Multi solution gel hielp om lokale ontstekingen te kalmeren.


1 opmerking:

  1. Looks interesting! I adore the Shiseido Ibuki range, and this product is something I would love to try as well!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)