zaterdag 9 mei 2015

Essie Summer & Resort 2015

Essie Summer & Resort 2015

De lentecollectie van Essie was er eentje waar ik even voor moest opwarmen maar de zomercollectie had me at hello! Sorbetachtige tinten in combinatie met zeeblauwe kleurtjes vormen het kleurenpalet voor de zomer van 2015 volgens Essie en ik kan mij hier helemaal in vinden.

Dit type kleurtjes staat waanzinnig op een (door zon of spraytan) gebronsde huid en oogt zomers en feestelijk. Essie moedigt je aan om je inner beach goddess naar voren te laten treden en met deze kleuren moet dat vast lukken. Experimenteer met kleur en geniet van de zomer, dat is het motto achter deze collectie.

Essie Summer 2015 Private weekend, Peachside babe & Sunset sneaks

Essie summer 2015 Chillato, Saltwater Happy & Pret-a-surfer

Private weekend is een glanzend witte tint, Chillato word omschreven als romig pistache maar mij doet het eerder denken aan een frisse sorbet van citrusvruchten. Peach side babe is een kleur die volgens mij iedereen wel flatteert en Sunset sneaks is een sorbet van frambozen.

Saltwater Happy en Pret-a-surfer zijn de blauwe tinten, Saltwater happy is een wat zachter blauw en pret-a-surfer is een mooie sprekende blauwe tint.


Deze geweldige collectie is verkrijgbaar vanaf 15 Mei en Essie moedigt je niet alleen aan om te experimenteren met kleur, ze geeft ook suggesties voor hele gave manicures waarbij je meerdere lakken uit de Summer collectie combineert. Volg Essie ook zeker op Instagram en Facebook voor de nodige inspiratie.


Nog niet toe aan je zomervakantie maar wel toe aan een deluxe getaway? De Resort collectie is geïnspireerd op een relaxvakantie in een luxe resort en de kleuren zijn terug te vinden in elk exotisch vakantieparadijs. Suite retreat is een orchideeblauwe tint, Stones & Roses heeft de kleur van delicate bloemblaadjes, Cocoa karma en time for me time doen denken aan een crèmewit zandstrand.

Ikzelf ben zo geobsedeerd door de zomertinten dat ik de Resort collectie misschien aan mij voorbij laat gaan maar het kan best zijn dat ik helemaal om ben zodra ik de collectie in het echt zie. Toch maar even een tripje naar de drogisterij maken dan. Essie Resort is nu al verkrijgbaar en voor de zomercollectie moet je dus nog even geduld hebben.

Essie Resort 2015 Suite retreat, cocoa karma, time for me time en Stones & Roses
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)