woensdag 6 mei 2015

OPI softshades 2015

OPI softshades 2015
Ik ben echt dol op kleur maar er gaat niets boven een mooie zachte tint op de nagels en liefst nog een beetje transparant voor dat elegante prinsessen gevoel. De OPI Softshades collecties doet het altijd goed bij bruidjes maar ik draag het hele jaar door regelmatig één van de vele mooie tinten uit de OPI Softshades collecties. Persoonlijke favorieten zijn Kiss on the Chic, I love Applause, Love at first sight (die OPI had dezelfde tint als mijn trouwjurk) en Care to Danse.

De Softshades collectie van dit jaar bestaat uit drie mooie semi-transparante tinten, twee glitters en een mooie neutrale metallic lak. Ik ga je de zachtroze tint en de sprankelende glitterlak laten zien.

OPI softshades 2015 Put it in neutral swatch 2 coats 
OPI Put it in neutral is een zachtroze lak die een een mooi glanzend en transparant laagje kleur op de nagel achterlaat. Deze lak werkt perfect en in 2 laagjes heb je een mooi gelakte nagel.

OPI softshades 2015 Put it in neutral swatch 2 coats 
Make light of the situation is een schitterende glitterlak met een transparante basis,
één laagje zorgt voor een subtiele schittering en het effect na twee laagjes is op en top glamour! Deze lak kan heel goed over een andere lak gebruikt worden maar ik vind deze kleur solo stiekem ook heel erg mooi.

OPI make light of the situation 1 coat
OPI Make light of the situation 2 coats 
OPI softshades 2015 Make light of the situation 2 coats swatch
Ook is dit een fijne lak voor een gradient (waarbij je de glitters vanaf de top van je nagel naar beneden toe laat vervagen alsof je je nagels in sterrenstof hebt gedoopt) of gebruik deze op de ringvinger (leuk bij bruidjes want dan steelt die vinger helemaal de show als er eenmaal een ring om zit) als glinsterend accent.


Deze mooie OPI nagellakjes zijn verkrijgbaar bij officiële OPI verkooppunten.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)