maandag 25 mei 2015

OPI Coca-Cola

OPI Coca-Cola  
OPI lanceerde een speciale collectie nagellakjes ter ere van het 100 jarig bestaan van het glazen Coca-Cola flesje. De lakken hebben weer pakkende namen en het zijn hele mooie kleurtjes geworden.

Visions of Georgia Green, Centennial Celebration, Coca-Cola Red
De drie fullsize limited edition lakjes zijn alledrie gebaseerd op het iconische flesje met bekende inhoud. De lakken Visions of Georgia Green en Centennial Celebration zijn voorzien van een glamorous glinstering (een feestje zonder glitter en glamour is geen feestje toch?) en het iconische Coca cola rood is uitgevoerd in een prachtige crèmelak.


Naast de fullsize lakken is er ook een leuke miniset met 8 nagellakjes, een top coat en een nail envy verkrijgbaar (hét SOS product voor gezonde nagels). De 5 extra kleuren in dit setje zijn enkel als mini in deze set verkrijgbaar wat ze natuurlijk weer net even extra interessant maakt....

Deze speciale collectie van fullsize lakken en miniset is verkrijgbaar bij beauty professionals en Kappé Schiphol. In de online shop van Douglas kan je ook de drie fullsize lakken shoppen maar dus niet het minisetje.


De Nail envy nail strengthener is een hele fijne versteviger als je nagels behoefte hebben aan extra voeding en kracht. De Original nail envy is geschikt voor zwakke nagels en daarnaast zijn er ook nog andere envy's voor specifieke problemen als splijtende nagels, broze nagels of juist hele harde (ook niet fijn want die breken altijd helemaal aan de huid af wat vaak hele pijnlijke gevolgen heeft, ik spreek uit ervaring en ook voor mij was toen de Nail Envy dry & brittle nails dé oplossing).

De OPI Top coat is een mooie glanzende topcoat die je nagellak beschermt en voorziet van een mooie glanzende finish. Deze miniflesjes zijn vooral erg handig voor mee op reis, gooi ze daar niet weg als ze op zijn maar vul ze thuis gewoon weer bij!

OPI You're so Vain-illa, Visions of Georgia Green, Centennial Celebration, Coca-Cola Red
Door naar de lakken, You're so Vain-illa is een tint die op de grens zit tussen crème en nude, deze lak geeft een prachtig resultaat in twee laagjes. Visions of Georgia Green is een iriserend groen/grijs met kleine glittertjes, één laagje is wat transparant maar twee laagjes zorgt voor een heel mooi resultaat. Deze lak doet het volgens mij ook erg goed over een groene of zachtgrijze basis.

OPI You're so Vain-illa, Visions of Georgia Green, Centennial Celebration, Coca-Cola Red 1 coat
OPI You're so Vain-illa, Visions of Georgia Green, Centennial Celebration, Coca-Cola Red 2 coats
Centennial Celebration is een platina beauty met schitterende glinstering die ook twee laagjes nodig heeft voor een oogverblindend effect. Coca-Cola red is eigenlijk al dekkend genoeg in één laagje maar uit gewoonte heb ik twee laagjes aangebracht.

OPI Coca-Cola Red, Centennial Celebration, Visions of Georgia Green & You're so Vain-illa swatches
OPI Coca-cola Turn on the haute light, Sorry I’m Fizzy Today, Get Cherried Away, A Grape Affair.
Turn on the haute light is een metallic zilver, altijd mooi en zeker op de teennagels, deze lak glinstert volop na twee laagjes. Sorry I'm Fizzy today was de kleur waar ik het meest nieuwsgierig naar was en het is ook een van mijn favorietjes uit deze collectie, een lekkere zachte frisroze koraaltint die perfect lakt in 2 laagjes.


Ik ben eigenlijk niet zo dol op paarse lakken maar eenmaal op de nagels vind ik Get Cherried away en A Grape Affair toch heel mooi, beide lakken ze vlot en vloeien mooi egaal uit over de nagel. Nu vind ik het stiekem jammer dat A grape affair niet in een fullsize verkrijgbaar is, die kleur doet het heel mooi in combinatie met Turn on the haute light op de ringvinger als accentkleur.

Deze leuke collectie is vanaf Juni verkrijgbaar bij OPI nagelstudio's, Kappé Schiphol en de Douglas online shop (met uitzondering van de miniset).

OPI Coca-cola Turn on the haute light, Sorry I’m Fizzy Today, Get Cherried Away, A Grape Affair.

Follow on Bloglovin

Default 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)