dinsdag 12 mei 2015

Maria Galland 419 Fluide Anti-Cellulite effect cryo

Maria Galland 419 Fluide Anti-Cellulite effect cryo 
Maria Galland's 419 Fluide Anti-Cellulite effect cryo is een luchtige fluide voor het lichaam met een verkoelend effect die de huid gladder en steviger maakt om zo de zichtbare sinaasappelhuid tot een minimum te beperken. Nu weet ik niet of de term sinaasappelhuid een paar weken terug op mijn bovenbenen van toepassing was...de huid van mijn bovenbenen had meer weg van een grillig maanlandschap vol deuken en it was not pretty. Inmiddels ben ik gestart met een Infraligne kuur waarbij bewegen en een gezond eetpatroon essentieel zijn en mijn bovenbenen zijn dankzij de oefeningen, gezonder eten (minder suikers en vetten) en lekker veel wandelen én smeren zichtbaar opgeknapt.

Extracten van smeerwortel en alpenkruiden hebben een gunstig effect op de stevigheid van de huid en dat is essentieel voor een gladder aanzien zonder hobbels en bobbels. Cafeïne heeft een vochtafdrijvende werking en carnitine en blauwwier verhogen de microcirculatie waardoor al die nare vetcellen die ik door te lijnen en trainen kwijtraak sneller worden afgevoerd. Maria Galland adviseert om het product s'morgens en s'avonds op de probleemzones in te masseren.

De fluide laat zich makkelijk inmasseren, voelt heel fris aan en, belangrijk!, plakt niet. Het verkoelende effect is direct voelbaar en ik vind het enorm prettig. Mijn benen voelen regelmatig zwaar aan en dan is het verkoelende effect echt een feestje. Hoewel ik al veel van dit type producten geprobeerd heb maakt deze als één van de weinigen die belofte waar. Na een paar weken smeren in combinatie met bewegen en op je voeding letten heeft het product zichtbaar effect. Ik geloof niet in een product alleen, maar de combinatie zorgt er ook voor dat je huid ook niet verslapt tijdens een vermageringskuur. Want die verslapping veroorzaakt weer cellulite, mijn benen zijn een stuk strakker en steviger dan een paar weken terug en daar ben ik heel erg blij mee nu de bikinitijd weer in zicht komt.

Bijkomend pluspunt is dat de verkoelende lotion een gunstig effect heeft op mijn restless legs. Soms lig ik in bed en rek en strek ik mijn benen continu wat niet echt gunstig is voor de nachtrust. Ik zoek tijdens het rekken en strekken altijd verkoeling op met mijn benen wat veel gedraai en gewoel als gevolg heeft. Door de verkoelende fluid van Maria Galland voelen mijn benen al koel aan en val ik een stuk rustiger in slaap.

Het enige nadeel vind ik de hoeveelheid product. De tube bevat 150 ml van de verkoelende lotion, op zich heb ik altijd liever een 200 ml omdat mijn bovenbenen nogal wat product nodig hebben en deze anders toch een stuk sneller leeg is. De tube is voor circa €44 euro verkrijgbaar bij Maria Galland instituten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)