maandag 11 mei 2015

Double Beauty Naturals Monoï de tahiti

Double Beauty Naturals Monoï de tahiti 
Monoï de Tahiti is het traditionele en eeuwenoude beautygeheim van Tahitiaanse schones. Dankzij Double Beauty, het beautymerk van Nederlandse bodem, kunnen wij nu profiteren van al het goeds dat deze olie de huid te bieden heeft en dan ook nog eens in de puurst mogelijke vorm.

In Tahiti staat Monoï olie bekend als de heilige olie, het product speelt daar een belagrijke rol bij de huidverzorging van de Tahitiaanse bevolking. De geparfumeerde kokosolie beschermt de tere huid van baby's en beschermt de huid tegen uitdroging terwijl voedende vitamine E herstelt. De olie zorgt voor een mooi zongebruind huidje (let wel op, dit gebruik je pas als je huid al flink aan de zon gewend is...ik heb in het verleden te vaak te witte huidjes in de olie gezien langs het zwembad om ze vervolgens de rest van de vakantie niet meer terug te zien, de zon is meedogenloos en deze olie bevat geen SPF). Zorg dus voor een goede bescherming afgestemd op jouw huid en gebruik die eventueel in laagjes met de olie, want deze beschermt huid en haar tegen het zoute zeewater. De tiarébloem heeft kalmerende werking en in combinatie met de ontstekingsremmende werking van kokosolie ook geschikt als after sun.

De natuurlijke olie voedt, hydrateert en herstelt de huid, zelfs de meest gevoelige (eczeemplekjes kunnen er zelfs van opknappen). Deze olie is een serieuze multi tasker, het versterkt je haar, voorkomt splijten en breken van het haar, zorgt voor een diepere bruining van de huid, verzacht en herstelt gescheurde nagelriemen, hydrateert schrale, droge plekken en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

Ik heb inmiddels altijd een klein exemplaar in mijn handtas zitten en er staat er ook eentje op mijn bureau zodat ik regelmatig mijn nagelriemen even lekker kan inmasseren met de tropisch geurende olie. Dat ritueel heeft een dubbele functie, mijn nagelriemen zijn blij en ik heb een goed excuus om even weg te dromen....


De olie bevat geen parabenen, minerale oliën of silliconen, enkel de olie uit de tiarébloemen (gardenia tahitensis) kokosolie (hierin worden de blaadjes geweekt), tocopherol (vitamine E) en parfum. Er zijn veel producten verkrijgbaar die het beschermde Monoï olie bevatten (fabrikanten mogen dat niet zomaar op de verpakking zetten) maar deze olie van Double Beauty bevat maar liefst 99% Monoï olie.

Omdat het product zo zuiver is stolt het bij lagere temperaturen en word het pas bij hogere  temperaturen (een graad of 20 celcius) weer vloeibaar. In de winter kan je je flesje gewoon even onder de warme kraan houden. Gewoonlijk heeft de Double beauty naturals Monoï olie een heerlijke zwoele Tiaré geur maar deze zomer is de olie ook verkrijgbaar met een tropische kokosgeur. Deze limited edition is verpakt in een plastic flacon in plaats van een glazen zodat je je flesje ook mee kan nemen naar het strand. De DB Naturals Monoï oil coco scent is in beperkte oplage verkrijgbaar, zorg dat je er snel bij bent, ik heb snel een backup gehaald.  

Double Beauty Naturals Monoï olie is verkrijgbaar via de webshop van Double beauty en diverse verkooppunten. Check de webshop zeker eens, je vind er heel veel moois van onder andere Korres (de yoghurt zonnespray is zalig!), Essie Professional, cowshed, Yes to Carrots, Too Faced (Het pink leopard bronzing poeder is prachtig en bijna zonde om te gebruiken), Everyday minerals (de blushers en penselen zijn a-ma-zing!). 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)