dinsdag 19 mei 2015

Collistar Reshaping mud scrub SOS critical areas

Collistar Reshaping mud scrub SOS critical areas 
Collistar verovert langzamerhand steeds meer terrein in beautyland maar er is één specifieke productgroep waarin ze al jaren de kroon spannen: lichaamsverzorging en dan met name de verzorging die bedoelt is om je lichaam strakker te krijgen. De producten zijn doeltreffend en zeer innovatief, neem nu de nieuwe reshaping mud scrub voor zones die om hulp schreeuwen. Deze scrub op basis van thermaal bronwater uit Salsomaggiore combineert de verzorgende werking van een modder met het gladmakende effect van een scrub en dat effect bereik je binnen 3 minuutjes tijdens het douchen.

Deze superscrub bevat een mix van plantenextracten, zeealgen, zeezout, essentiële olien, klei en thermaal bronwater. Al deze werkzame stoffen samen zijn nog effectiever door de moddertextuur waarin ze zich bevinden. Door de modder is de behandeling intensiever en wordt de vochtafdrijvende werking bevordert.


Het thermaal bronwater uit Salsomaggiore activeert de microcirculatie (en dat tintelt) en ontgift de huid. Cafeïne en Gelidium cartaligeum extract (extract van rode algen) zorgen ervoor dat de vetten in vetcellen gaan verhuizen en de huid steviger word. Zeealgen verzoeken overtollig vocht vriendelijk om de te behandelen zone te verlaten en en zorgen voor een veerkrachtige huid, zeezout is ook een miracle worker voor vochtopopingen.

Puimsteenpoeder is een effectief middel om mee te scrubben, witte en zwarte klei zorgen ervoor dat de effectieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen en essentiële oliën van rozemarijn, sinaasappel en tijm zorgen voor een vitaal gevoel. Pfew.... dat zijn nogal wat werkzame stoffen maar werkt het ook een beetje?

De essentiële oliën kan ik eigenlijk niet goed waarnemen, het product ruikt ontzettend sterk maar niet naar sinaasappel en rozemarijn, de geur van het product is niet sexy en dat is de kleur ook niet maar hé, het gaat om het effect achteraf toch?


De dikke grijsgroene brij (ik kon er even geen ander woord voor verzinnen) breng je aan op de zones die je wat strakker en ranker wilt hebben. In mijn geval buik, lovehandles, bovenarmen (de welbekende kipfiletjes bij het zwaaien), bovenbenen en billen. Ik vrees dat de maxi tubes bij mij niet zo heel erg lang mee zal gaan maar het product is vriendelijk geprijsd dus dan komt er gewoon een backup om door te kunnen behandelen tot de vakantie.

Ik heb het product op verschillende manieren getest, Collistar adviseert om het aan te brengen, in te masseren, 3 minuutjes in te laten werken en vervolgens met warm water af te spoelen.

Wat te doen tijdens die 3 minuten? Wil je alles uit je behandeling halen? Dan draai je de kraan dicht, zet voeten op heupbreedte, handen gevouwen voor je borstkas en zak maar door die benen. Drie setjes van 10-20 squats (ja au!) kost je ongeveer 3 minuten, precies de tijd die de Reshaping mud scrub nodig heeft om zijn werk te doen en door de squats zet je ook van binnen alle mechanismen (deze überoefening voor benen en billen activeert spieren, bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen) extra aan het werk waardoor je nog meer baat zal hebben va het product wat ik dus direct kon merken.

Het product smeert goed uit maar je moet echt een royale laag aanbrengen om goed te kunnen smeren. scrubben op een droge huid gaat alleen niet echt handig, dus ik breng een flinke laag aan waarna ik deze laat opdrogen. Dit duurt op mijn lichaam een minuut of 6, pas dan ga ik met een natte handpalm het product op de huid inmasseren en spoel het uiteindelijk af met afwisselend koud en warm water om de microcirculatie even lekker op volle toeren te laten draaien.


Bij die iets langere behandeling moest ik direct na het douchen plassen terwijl ik daarvoor al was geweest en tussentijds niet had gedronken (had die ochtend enkel nog een kop thee op waarna ik 2,5 km met de honden had gewandeld). Denk dat mijn lichaam al direct alle afvalstoffen aan het afvoeren was, wat je noemt een express behandeling!

Ik heb het product inmiddels 7 keer gebruikt en hoe vaker ik het product gebruik hoe duidelijker ik de tinteling waarneem (logisch ook, opruimen gaat in het begin moeizaam maar als de grootste rommel weg is gaat de klus ineens een stuk sneller). In combinatie met mijn dieet en oefeningen merk ik dat mijn benen en buik echt slanker worden, deze scrub is een perfect hulpmiddel om alle afvalstoffen en "vermoorde" vetten nog sneller af te voeren.

In combinatie met de andere Collistar lichaamsverzorging (persoonlijke favorieten zijn de Cryo gel en de anticellulite capsules, die shop je nu in een voordeelverpakking!) en een juist eetpatroon en een persoonlijk plan van oefeningen kom je nog voor de zomer een heel eind. Check alle lichaamsverzorging van Collistar op de website en houd ook zeker hun Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.  

afbeelding © Collistar 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)