vrijdag 29 mei 2015

Collistar, L'Oréal Professionnel & Lancaster SPF Specials

Collistar, L'Oréal Professionnel & Lancaster SPF Specials 

Soms kom je producten tegen met nét dat beetje extra, deze producten die beschermen tegen UV straling hebben alledrie wel een bijzondere eigenschap. De een is een olie maar dan in vaste vorm (geen lekkende flesjes dus!) de ander zorgt voor een steviger silhouet tijdens het zonnen (en daarvoor hoef je niet eens geen oefeningen te doen) en weer een ander product zorgt voor glanzende beach waves.





Collistar zal dit jaar in menige beautycase te vinden zijn denk ik zo want met hun nieuwe zonneproducten scoren ze (bij mij althans) erg goed. De Smart reshaping tanning cream SPF 15 maakt gebruik van de warmte van de zon om je lijf strakker en prachtig bruin te krijgen. Cafeïne, carnitine, plantenextracten en algen zorgen voor een vochtafdrijvende werking en stimuleren de vetverbranding terwijl het Collistar Unipertan compex® zorgt voor een mooie diepe bruining.

Collistar zonverzorging beschermt je huid op meerdere fronten tegen schade van buitenaf, zo bevatten de producten niet alleen UVA en UVB filters maar beschermen ze ook tegen infraroodstraling en ozon. Vitamine E, calendula en abrikozen olie houden de huid zacht en soepel en bestrijden vrije radicalen, daarnaast ruikt het product zonnig en een tikje sensueel. Dit product is voor zowel hem als haar maar ik houd deze tube toch lekker voor mijzelf, ha!

De goed smeerbare crème trekt goed in de huid maar blijft lang genoeg op het huidoppervlak liggen om de behandelen zones eens flink in te masseren (door een stevige massage stimuleer je de microcirculatie waardoor overtollige gasten vriendelijk verzocht word die zone te verlaten). Dit is een heel fijn product als je tijdens warme dagen snel last hebt van vochtophopingen in je benen. Echt serieus strakker worden zal alleen gaan als je je eetpatroon en beweging erop afstemt en ik weet niet of pizza, wijn en liggen op een strandbedje daar iets aan toevoegen.... Maar het kan ook een stimulans zijn om jezelf na het insmeren te trakteren op een stevige wandeling door het zand (work it!).



L'Oréal solar sublime soin spray invisible protecteur is een luchtige niet vette verzorging voor je haar die je lokken tijdens blootstelling aan de zon beschermt en verzorgt. Dit is het eerste product dat ik tegenkom met een ultralichte textuur, vaak is het toch een olie of ietwat verzwarende milk maar dit product is superfijn voor mijn krullen. De spray invisible protecteur vormt met behulp van een UV filter en verzorgende bestanddelen een schild tegen alles wat het haar uit zou kunnen drogen zodat je haar handelbaar blijft, ook na een dag zon, chloor en zeezout.

De spray is niet plakkerig, heeft lekkere zomerse perzikgeur, geeft glans en is niet voelbaar in het haar. Een heel erg fijn product om je haar mee te beschermen tegen de zon.


De iconische Lancaster tan deepener is nu ook in een SPF30 verkrijgbaar, deze olie in compacte vorm zorgt ervoor dat je huid nog dieper kan bruinen door het Tan activator complex en de beetje vreemd uitziende (ja schoensmeer is ook het eerste waar ik aan denk) textuur smeert erg lekker uit en geeft de huid een mooie glans. Lancaster beschermt tegen UVA, UVB en infraroodstraling.

Het ziet er in de eerste instantie een beetje vreemd uit maar je ziet dat je er na een beetje smeren niets meer van terugziet, enkel een glanzend huidoppervlak dat goed beschermd het zonnetje in kan en door het Tan activator complex krijg je meer bruin door minder zon (ja huh), door de speciale tecnhologie van Lancaster krijgt je melanineproductie een boost waardoor je minder lang in de zon hoeft te liggen voor een mooi bruin resultaat. Sowieso vind ik dat je het mooiste en meest duurzame kleurtje langzaam moet opbouwen en daarom ben ik ontzettend blij met deze SPF 30.

Soms hoor ik nog wel eens dat er her en der nog wat SPF vrees is maar no fear, zelfs met een SPF 30 of zelfs 50 kan je heel erg mooi bruin worden. Het is net als met crashdiëten, snel gewichtsverlies dat niet lang blijft, die crashdieten werken meestal maar kort, met bruinen is het net zo, bouw je zonweerstand langzaam op, begin met een hoge SPF en een korte blootstelling aan de zon, als dat goed gaat ga je langzaamaan je SPF afbouwen en je zonnetijd opbouwen (het moet wel redelijk blijven hoor en pas op tijdens de heetste uren, ik doe dan altijd een binnen een lekker middagdutje).

Goh van al die SPF praat krijg ik zin in de zomervakantie.... ik kan niet wachten.


PS de Lancaster Tan Deepener tinted jelly is ook heel erg mooi tijdens de eerste blotebenendagen, het geeft een mooi zonnig glansje aan je benen en je bent meteen beschemt én profiteert van het Tan activator complex waardoor je tijdens die lunch op het terras je bruine kleurtje al mooi opbouwt!

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Goed om te zien dat er meer mensen zijn die mega pro-SPF en smeren zijn, ik gebruik ook SPF voor mijn haar en ja het helpt wel, misschien niet zozeer door het tegenhouden van UVA en UVB maar meer tegen uitdrogen en de aanslag van zwembad en zee. Ook in NL gebruik ik dit en ik gebruik bijna altijd SPF 30 en 50, ook vind ik producten met een glow of teint heel fijn, dan ben je net wit af en beschermd tegen de zon. En jongens aub, smeer die kinderen in, mannen zonder haar, denk aan je hoofd! De Lancaster Tan Deepner is looking very appealing! Want it!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)