dinsdag 28 april 2015

Trind Join My Party part 1

Trind Join My Party part 1
Zin in een feestje? trind nodigt je uit voor een zomers feestje met 6 vrolijk getinte nagellakjes. De 6 zachte pastels en sprekende tinten zijn onderling ook heel mooi te combineren voor mooie verzorgde nagels op handen en voeten. Fijn aan de Trind lakjes is dat ze niet alleen vol pigmenten zitten maar ook vol verzorgende bestanddelen om je nagels te verzorgen en versterken. De lakjes van Trind heten dan ook niet zomaar Caring Colors! 

CC 211 Summer Chic is een peachy koraal roze die iets stroperiger van textuur is dan de andere twee maar toch een mooi resultaat geeft na twee laagjes. 

Trind CC 211 Summer Chic 
Trind spring/summer 2015 CC 211 Summer Chic swatch
CC210 Sweet Cupcake is een lief pastelroze,deze lakt perfect en geeft een dekkend en glanzend resultaat na twee vlotte laagjes.

Trind Spring/summer nailpolish swatch CC210 Sweet Cupcake

CC212 Strawberry Lemonade is een snoeproze tint die waanzinnig fijn lakt, van dit type kleuren krijg ik direct een zonnig humeur.

Trind Join my Party CC212 Strawberry Lemonade swatch


Nog een pluspunt aan Trind nagellak vind ik de langwerpige dop die tevens dienst doet als penseel, deze vorm lig heel fijn in de hand waardoor je heel nauwkeurig kan lakken.

Ik ben nu al fan van deze collectie, binnenkort laat ik je de andere drie prachtige lakjes zien. Trind is verkrijgbaar bij drogisterij, parfumerie en salons.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)