maandag 27 april 2015

Guerlain La Petite Robe Noire eau fraîche

Guerlain La Petite Robe Noire eau fraîche 
Ik kan mij helemaal vinden in het standpunt van Thierry Wasser, parfumeur van Guerlain:

In it's own way, a perfume is an invisible dress, p;aying on us dressing ourselves to reveal our personalities.

Ik zie een parfum zeker als een aanvulling op mijn outfit en een manier om mijzelf uit te drukken. Guerlain heeft een nieuwe stap gezet in de La Petite Robe Noire saga door het lanceren van een heldere en sprankelende geur met een moderne Guerlain signatuur en het signature geurakkoord van de eerdere La Petite Robe Noire Parfums.

De veelzijdigheid van La Petite Robe Noire maakt haar uniek en deze lente laat ze weer een nieuwe kant van zichzelf zien. Ze blijft zichzelf opnieuw uitvinden om al haar facetten aan haar publiek te kinnen laten zien. La Petire Robe Noire eau fraîche is een sprankelende en stralende uitvoering van La Petite Robe Noire en een heerlijke toevoeging aan de parfumgarderobe waar Guerlain ons mee verwent.


Siciliaanse mandarijn, bergamot en citroen vormen de luchtige frisse opening van de geur waarna de weelderige geurnoten van Turkse roos en Bulgaarse roos zorgen voor een vrouwelijke touch. Freesia, abrikoos, jasmijn en de geur van de door de zon verwarmde huid vormen een zoete sensuele toevoeging aan de hartnoot. Dit zoete akkoord krijgt gezelschap van het bijzondere gourmandakkoord dat wordt gevormd door pistache, tonkaboon en bittere amandel.

Witte muskus en patchouli vormen de kenmerkende basis voor La Petite Robe Noire en zorgen ervoor dat de geur een verleidelijke afdronk heeft. La Petite Robe Noire Eau Fraîche is ondeugend en flirterig, een echte geur voor de lente en zomer waarin alles iets luchtiger en speelser mag zijn.


Hoewel de Eau Fraîche veel spankelender en frisser is dan haar 'zusjes' is de vrouwelijke La Petite Robe Noir glamour toch duidelijk aanwezig in deze geur. Ik ben dol op geuren met amandel al heeft Guerlain met deze geur weer een geheel nieuwe interpretatie van de zoete noot gecreërd. Elie Saab L'eau Couture bijvoorbeeld is veel delicater en een stuk minder zoet en sensueel, In de verte doet La Petite Robe Noire Eau Fraîche mij denken aan Chanel Chance, ze hebben een beetje hetzelfde type bloemige joie de vivre over zich al gaat La Petite Robe Noire veel meer richting een gourmand.


Inmiddels heeft Guerlain ons al een flinke hoeveelheid keuzestress opgeleverd, want het kan moeilijk kiezen zijn uit zoveel mooie zwarte jurkjes. La Petite Robe Noire eau Fraîche draagt een zomers jurkje dat mij persoonlijk een beetje doet denken aan het lieve jurkje van Tinkerbell. Een beetje frivool, speels en toch verleidelijk en dat is ook precies hoe ik de geur zou omschrijven.

La Petite Robe Noire Eau Fraîche is de vierde La Petite Robe Noire geur die Guerlain uitbrengt. Het begon allemaal met La Petite Robe Noire Eau de parfum, een tijdloze geur, chic door een compositie van rozen, kersen, tonkaboon, patchouli en zwarte thee.

La Petite Robe Noire Eau de toilette Is als een fris en luchtig jurkje dat Joie de vivre uitraalt door haar luchtige bloemige compositie van rozen, citrus en muskus.La Petite Robe Noire Eau couture is een parfum voor echte glamourgirls! Framboos vergezelt de signature noten muskus, tonkaboon en patchouli. De Eau Fraîche is de perfecte aanvulling op deze collectie, ik ben nieuwsgierig wat de volgende stap zal zijn.


La Petite Robe Noire Eau fraîche is verkrijgbaar in een 30, 50 en 100ml.
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)