zaterdag 25 april 2015

Shiseido Veiled rouge Pomegranate & Orangerie

Shiseido Veiled rouge Pomegranate & Orangerie 
De Veiled Rouge lipsticks van Shiseido zijn lipsticks met de glinstering van een gloss, de verzorging van een balsem en de houdbaarheid van een lipstick. Het lichtreflcterende veiling pearl complex is vergelijkbaar met een geslepen diamant, door het grote aantal facetten reflecteert het licht alle kanten op, dat doet veiling pearl voor je lippen en creƫert een multidimensionale glans in plaats van een 'standaard' glansje.

Het bestanddeel Veiling oil legt bij het aanbrengen een laagje op de lippen dat ervoor zorgt dat de lippen langdurig gekleurd en verzorgt blijven. De lichtreflecterende veiling pearl en veiling oil liggen dus als het waren bovenop, daaronder ligt een laagje hydraterende bestanddelen en pigmenten op de lippen.


De Veiled rouge lipsticks zitten qua finish tussen een lipstick en gloss in al neigen ze misschien iets meer naar een transparante lipstick, de finish is sprankelend en glanzend als een mooie gloss. Ze zitten verpakt in een elegante zwarte huls.


De rozerode kleur Rosalie draag ik met veel plezier maar nu de zon zich steeds vaker laat zien gaat mijn voorkeur uit naar wat frissere tinten. Orangerie is fris oranje en Pomegranate en sprankelend roze, perfect voor een mooie subtiele lentelook (ik draag dan enkel een lichte basis, zachte oogmake-up en een lekker fris kleurtje op de lippen, easy does it!).Dat de lichtreflecterende pigmenten echt bijzonder mooi zijn kan je wel zien aan de swatches.

De Veiled Rouge vervaagt langzaam na een tijdje dragen en zorgt voor blijvend zachte en soepele lippen. Ik ben serieus verslaafd aan het raken aan deze prachtige lipsticks.

Shiseido Veiled rouge Orangerie &Pomegranate  
Hieronder draag ik de frisse oranje tint Orangerie, dat oranje niet alleen mooi is voor Koningsdag bewijst deze zonnige lipstick wel.

Shiseido Veiled rouge Orangerie 
Deze twee Veiled rouge lipsticks zijn verkrijgbaar bij parfumerie en Shiseido schoonheidssalons, ik heb Carerra en Skyglow ook nog op mijn wishlist staan. De Veiled rouge van Shiseido is echt verslavend goed en het uitproberen zeker waard.


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Deze kleur staat je mooi. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een matte lipstick. Ondanks dat deze lipstick fijn klinkt denk ik niet dat het iets voor mij is. x

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)