vrijdag 24 april 2015

Filmtip! Marvel's Avengers: Age of Ultron

Filmtip! Marvel's Avengers: Age of Ultron 
In The Avengers uit 2012 kregen Marvel's superhelden het aan de stok met de broer van Thor en diens leger van woeste aliens. Wereldverbetaar Tony Stark wil een vredesinitiatief nieuw leven inblazen maar het plan loopt volledig mis, de Avengers moeten het opnemen tegen Ultron om de aarde wederom te redden van de ondergang (en jij dacht dat jij een zware baan had ;-))

Avenger's Age of Ultron is net als zijn voorganger een actiespektakel vol humor maar eentje die niet alleen door heren gewaardeerd zal worden, er is wederom volop eyecandy te bewonderen in de film (helleuuuu Thor en Captain America al hebben geeky Stark en Banner ook wel iets) en dat is altijd een goede reden om plaats te nemen voor het grote witte doek. Neem man of vriendlief eens spontaan mee naar deze film en je scoort pluspunten (die je daarna weer kan gebruiken als je een paar te dure schoenen hebt geshopt bijvoorbeeld).


De coolste personages uit de film zijn toch wel Black Widow en Nick Fury, Scarlett Johansson is al jarenlang mijn girl crush en ook ditmaal is ze weer übersexy als Black Widow (ik wil die outfit en dat haar oooook). Samuel L. Jackson behoeft geen verdere introductie, die is gewoon Samuel Style cool als Nick Fury.


Avengers Age of Ultron draait nu in de bioscoop enne, als de film is afgelopen blijf dan nog even geduldig zitten, er volgt nog een kort filmpje. Hieronder vast een voorproefje.

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)