woensdag 1 april 2015

Personal favorite: Angel Perfuming shower gel

Heavenly showers 
Er zijn van die dagen die gewoon vragen om wat extra tijd en liefde voor jezelf, op die dagen vertroetel ik mezelf graag met een fijne luxe douchegel. De Angel Parfum en gel pour la douche van Thierry Mugler is een hemelsblauwe douchegel met de weelderige gourmandgeur van Angel.


De langwerpige stervormige flacon is voorzien van een handige draaidop die erg praktisch is onder de douche, geen gedoe met dopjes maar een simpele draai is voldoende voor een hemels verwenmomentje onder de douche.


Deze douchegel is flink geparfumeerd en laat een subtiele waas van Angel achter op de huid. Deze douchegel is perfect op dagen dat ik snak naar een beetje glamour. De geur draag ik al regelmatig maar deze showergel zorgt net voor dat extra beetje va-va-voom.

Leuk weetje trouwens, in elke Mugler verpakking vind je een code waarmee je toegang krijgt tot de exclusieve Mugler Cercle. Door lid te worden van deze besloten Mugler fanclub krijg je als eerste nieuwtjes over nieuwe Thierry Mugler producten en parfums en soms ook leuke samples om te proberen.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)