dinsdag 21 april 2015

Jo Malone London Boutique Maastricht

 Jo Malone Boutique Maastricht 
Sinds medio Februari zijn de bijzondere geuren van Jo Malone London via de Douglas webshop verkrijgbaar maar de uitbreiding vind niet alleen op het www plaats, er is ook een prachtige nieuwe boutique geopend waar je de Jo Malone London parfums kan ontdekken. Een bezoekje aan de boutiques is echt wel de moeite waard want je kan er, heel bijzonder, ook het combineren van de Jo Malone pafums ontdekken.

Ja je leest het goed, uniek aan Jo Malone London is het zogenaamde 'Fragrance combining'. Je gaat samen met een adviseuse aan de slag om een persoonlijk parfum samen te stellen op basis van de bestaande Jo Malone London geuren. Want wat is er nou luxer dan een persoonlijk op maat gemaakt parfum?

Naast een vast assortiment aan parfums lanceert Jo Malone London ook regelmatig limited editions, de meest recente daarvan zijn de Rock the Ages geuren, geïnspireerd op de geschiedenis van Groot-Brittanië. Elke geur neemt de draagster mee naar een specifiek tijdperk uit de Britse historie. De geuren bevatten kenmerkende Britse bestanddelen en variëren qua geur van deftig tot excentriek.

Jo Malone London Rock the ages L-R: Tudor Rose & Amber, Lily of the valley & Ivy, Pomegranate noir, Geranium & Verbena en Birch & black pepper
Mijn eerste Jo Malone London is nog altijd een van mijn favoriete geuren tijdens de zonnige maanden, Nectarine blossom & honey is crisp en toch een beetje zoet, sophisticated en toch speels en zomers. Typisch Jo Malone London. 

Op mijn Jo Malone London verlanglijst staan nog de weelderige Red Roses, het elegant frisse French Lime Blossom, de onschuldige verleidster Orange Blossom en het zonnige Grapefruit. De parfums van Jo Malone London zijn verkrijgbaar vanaf €47,50 voor een 30ml. Vooral de 30 ml heeft een hele praktische flacon, de smalle langwerpige flacon past ook met gemak in de handtas. 

Jo Malone is nu twee jaar in Nederland verkrijgbaar en ter ere van dat jubileum opende Jo Malone London een beeldig nieuw verkooppunt in Maastricht. Voorheen kon je als fan al terecht bij de boutiques in de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag. De jongste Jo Malone London boutique bevind zich in de geheel vernieuwde Douglas aan de Grote Straat 26-28. Toch een goed excuus om eens een gezellig dagje Maastricht te doen dacht ik zo.  


Default 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)