woensdag 22 april 2015

Smashbox Always Sharp lip liner Sherbert

Smashbox Always Sharp lip liner Sherbert 
Het creƫren van legendarische lippen begint bij een strakke lipcontouren hoewel de lipliner jarenlang gezien werd als niet chic door de donkere lipliner trend uit de 90's ben ik het lippotlood altijd trouw gebleven. Een juiste tint bij de juiste lipstick zorgt voor een langer houdbare lipmake-up en een strak lijntje is zeker bij de donkere liptrend van nu onmisbaar (Hatchet face was ook iets uit die tijd, een look die we niet graag nabootsen, misschien alleen met Halloween...Trouwens, deze film met een piepjonge Johnny Depp is wel serieus briljant)Maar terug naar de Always sharp lip liners, in de dop van deze lipliners zit een piepklein ingebouwd systeem dat elke keer als je de dop sluit je punt weer scherp maakt. Eerst zien dan geloven!

De Always sharp lip liner is wat droog qua textuur maar blijft wel lang zitten, en met dit potlood trek je inderdaad een superscherp lijntje. De kleur Sherbert is een zachte peachy roze tint, mooi voor onder een frisse lipgloss of als basis voor een mooie zachtroze of peachkleurige lipstick. Handig is trouwens dat de 16 kleuren van de Always sharp lip liners corresponderen met de Smashbox be Legendary lipsticks.

En dan de truc, na het tekenen van mijn lipcontour en het invullen van mijn lippen was de punt vlak en rond, niet meer scherp. Maar als je de dop erop draait en "twist" en de dop er vervolgens weer afhaalt komt er een scherpe punt tevoorschijn. It's amazing!!! (nu had een Tellsell voice over wel een leuke touch geweest). Begrijpelijk dat de always sharp eye liners al bekroond zijn met diverse beauty awards. Hiermee hoef je nooit meer te zoeken naar een puntenslijper (ik heb er tig maar ben ze altijd kwijt...herkenbaar?).


Smashbox is in Nederland exclusief verkrijgbaar via enkele Douglas filialen enne, via de Douglas webshop kan je je goodies gratis naar Nederland en Belgiƫ laten verzenden. Ik ga eens kijken in wat voor mooie tinten de Always sharp eye pencils verkrijgbaar zijn....

Smashbox Always Sharp lip liner Sherbert 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)