maandag 6 april 2015

Babor spring lip products

Babor spring lip products 
Echt lente is het nog niet helemaal dus heb ik vandaag twee kleurrijke lipproducten voor je om de dag toch een beetje kleur te geven. Het merk Babor is voor mij een hele goede reden om zo nu en dan een schoonheidssalon binnen te stappen. 

Hoewel ik nooit een gelaatsbehandeling onderga (ik word heel nerveus als er iemand anders aan mijn gezicht zit, zelfs bij de kapper vind ik het al vervelend als er aan mijn haar word gefriemeld brrrr) ben ik groot fan van de huidverzorging (ik kan niet meer zonder de hyl-öl) en de make-up (prijs kwaliteit verhouding is supergoed!) van Babor. 

Babor spring lip products 
Deze twee lipproducten zijn afkomstig uit de Metallic pearls en beautiful bronze look voor de lente/zomer. De lip gloss stick glossy melon 03 is een lip gloss in stickvorm (€17,50) en de Ultra soft Lip colour 40 Pearly pink (€22) is een sprekende fuchsiaroze tint met mooie glinstering. De lipstick zit in de bekende chique Babor huls en de lip gloss stick zit in een handige draaistift.


Zoals je op onderstaande foto kan zien is de lipstick heel mooi dekkend en heeft de gloss een meer transparante finish. Ik word ontzettend vrolijk van deze frisse kleurtjes. Beide producten hebben een romige en verzorgende textuur, na het vervagen heb ik geen last van droge lippen. Één nadeel, hoewel ik de lip gloss stick qua kleur helemaal geweldig vind ben ik eigenlijk geen fan van de puntige stick, want dat brengt vrij lastig aan vind ik, gelukkig wordt de vorm na een paar keer aanbrengen wel wat ronder en vlakker.


Babor lip gloss stick glossy melon 03
Beide kleuren zorgen voor een frisse toets in je make-up. Glossy melon is fris en vrolijk en pearly pink is heel erg zomers en classy. Me is very happy met deze twee pretties voor de zomer, misschien ga ik toch ook nog overstag want ik vind de lipgloss 19 Rosy Shine en Sun glow bronzer uit deze collectie ook wel erg mooi!

Ultra soft Lip colour 40 Pearly pink
Deze Babor items zijn verkrijgbaar bij de Babor schoonheidsspecialiste en via de Babor webshop, je vind alle adressen en de shop op de Babor website. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)