maandag 16 maart 2015

Thierry Mugler's new refillable Star

Thierry Mugler's new refillable Star
Zo nu en dan worden er parfumflacons gecreërd die zo mooi zijn dat de inhoud er bijna niet toe zou doen, Thierry Mugler heeft het weer voor elkaar en de nieuwste Angel flacon is een waar objet du désir. Het universum van Mugler blijft mij verbazen en intrigeren, het parfum Angel is al in diverse prachtige uitvoeringen uitgebracht maar deze flacon is serieus out of this world. Complimenten aan de ontwerpers van Studio Mugler die voor het creëren van de nieuwe flacon een fantasievolle big bang theorie als uitgangspunt kozen.


Een blauw getinte glazen meteoriet schiet in volle vaart door het universum, een explosie van licht en en de duizelingwekkende vaart veranderen de glasbol. Scherven van licht vormen strakke lijnen tot zich gladde wanden vormen die zich uiteindelijk vormen tot een nieuwe ster. De koele creatie heeft een warm kloppend hart, het iconische Angel parfum. 

Deze flacon is een echte Mugler, eenvoudig en toch complex, wat de flacons van Mugler zo speciaal maakt is dat het uitgangspunt van het ontwerp niet een glazen flesje is, maar een scultptuur, een kunstwerk. Voor elk afzonderlijk onderdeel, de glazen flacon zelf, het metalen deel van de verstuiver, de dop, werd een aparte firma gecontracteerd. Door de kennis en expertise van die deze surrealistische flacon kwam deze flacon tot leven.


Uitgangspunt voor de nieuwe flacon was de klassieke platte Angel flacon, deze flacon voegt een nieuwe dimensie toe aan de classic, de nieuwe ster van Mugler heeft geen bodem en kan rusten op alle facetten. Stilletjes is de flacon ook een knipoog naar de vele vrouwelijke facetten van haar draagsters. 

Angel is een geur van uitersten, de bijzondere creatie uit 1992 is een weelderige en glamoureuze cocktail van onder andere patchouli, honing, karamel en pure chocolade. De flacons van Mugler zijn (op een enkele uitzondering na) navulbaar bij een speciale Source. Deze Source staat bij de parfumerie en hier kan je eenvoudig je flacon navullen. Dit heeft 2 grote voordelen: minder afval en navullen is beter voor je portemonnee, luxe kan ook milieubewust zijn volgens Mugler.


Deze prachtige nieuwe flacon is verkrijgbaar bij de parfumerie en ik kan me zo indenken dat zelfs niet Angel draagsters deze flacon maar wat graag op hun toilettafel willen zien staan. 

PS Als je een Mugler product hebt gekocht/gekregen, vergeet dan niet om de unieke code die in de doos staat gedrukt in te voeren op de Cercle Mugler website, via deze website krijg je toegang tot de laatste nieuwtjes rond de parfums van Thierry Mugler. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)