dinsdag 17 maart 2015

Guerlain Teracotta 2015 Joli Teint

Guerlain Teracotta 2015 Joli Teint 
De zomer lijkt nog ver weg maar Guerlain helpt ons om alvast een beetje in zomerse stemming te komen met de prachtige nieuwe Terracotta collectie.

De collectie draait natuurlijk om de leading lady: Terracotta Joli Teint Poudre duo bonne minne naturelle. Een poeder dat solo gebruikt kan worden of als aanvulling op een getinte verzorging voor een natuurlijke zonnige glow.

Sommige lucky girls zien er altijd uit alsof ze net terug zijn van een reisje naar de zon, die leeftijd ligt achter mij en vooral na een drukke week met korte nachten is een product dat mijn teint lekker opfrist geen overbodige luxe. Guerlain creëerde in 2014 de Terracotta Joli Teint, een fond de teint voor een instant zongebruinde huid met een zonnige en energieke glow. Na een lange winter is het dus echt niet meer nodig om direct onder de zonnebank te springen,

Terracotta Joli Teint zorgt direct voor een lekker fris kleurtje op het gezicht. De Terracotta Joli Teint Fond de teint Belle peau-bonne mine ensoleillée IP20 PA++ (ja en hele mond vol, Guerlain was niet zuinig met woorden toen er een naam moest komen voor het product, mar het is natuurlijk ook een uitdaging om een product te benoemen dat zoveel kan). Deze verfraaiende luchtige verzorging verdoezelt kleine oneffenheden en zorgt voor een mooie zonnige gloed.


Het beroemde bronzing poeder van Guerlain heeft zichzelf opnieuw uitgevonden, het poeder bestaat nu uit twee complementaire kleuren. Het nieuwe Poudre duo bonne minne zorgt niet alleen voor een zongebruinde glow maar ook heeft ook een verhelderende functie door de heldere kleur in het compact. De gekleurde tint is abrikoos, roze of koraalkleurig afhankelijk van het type waarvoor het poeder geschikt is. Uiteraard kan je het zonnepoeder ook solo gebruiken maar door het te mengen met de frisse kleur geeft het poeder het gezicht net even dat beetje extra frisheid.

Eigenlijk zou je dit product kunnen zien als de Terracotta bronzing poeder 2.0, de hydraterende en kalmerende bestanddelen zijn gebleven. Het poeder aanbrengen is eenvoudig, draai een grote kwast rond over het poeder en breng in 3 vorm aan over het gezicht (voorhoofd>slapen>wangen>kin) Voor een extra frisse blos breng je daarna nog een vleugje van de gekleurde tint aan op de wangen.

Het Terracotta sun serum complexe prolongateur de bronzage is een limited edition serum dat ervoor zorgt dat de bruining word geactiveerd, geintensiveerd en verlengd. De ronde flacon ligt prettig in de hand en met het pipetje kan het het serum goed doseren. Het Tan booster complex stimuleert de melanineproductie waardoor je sneller zal bruinen en daarnaast bevat het product kalmerende en hydraterende bestanddelen. Hoe werkt dat? Meng 2 druppels door je dagverzorging of 4 druppels door je lichaamsverzorging.


Een frisse kleur op de lippen fleurt het gezicht direct op, daarom  bevat deze collectie ook vier lippoducten die het effect van de bronzing powder en Joli Teint versterken. De glanzende Gloss d'Enfer in 461 Pink clip en 366 Fall in rose zorgt voor subtiel roze lippen met een mooie glans en KissKiss lipsticks 341 Peach Fizz en 462 Rosy Bang zorgen voor een stralende maar pittige kleur op de lippen.

Meesterparfumeur Guerlain ging de uitdaging aan om de geur van de zon in een flacon te vangen. Het doel was om een geur te creëren die doet denken aan de warme zon op de huid en witte zandstranden. De geur bestaat dan ook uit zonnige geurnoten waaronder bergamot, ylang-ylang, tiaré en vanille. Sensueel, zomers en onmiskenbaar Guerlain.

Alle producten uit deze collectie zijn hebberigmakend mooi maar bovenaan mijn wishlist staan beide Gloss d'Enfer, beide lipsticks en het prachtige Poudre duo bonne minne voor brunettes. Deze collectie is binnenkort verkrijgbaar bij de parfumerie, word jij ook hebberig van deze collectie?


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)