vrijdag 20 maart 2015

Sisley Phyto lip shine sheer papaya 17

Sisley Phyto lip shine sheer papaya 17
Na een paar zonnige dagen krijg ik direct zin in kleur, kleur in huis, kleur op de nagels en kleur op de lippen. Sheer Papaya werd vorig najaar al gelanceerd door Sisley om het zomergevoel vast te houden maar ik was toen in de ban van matte lipsticks dus heeft het even iets langer geduurd voordat deze glanzende beauty mijn aandacht wist te trekken.

Sheer Papaya is een Phyto-lip shine lipstick van het Franse prestigemerk Sisley. Plantaardige bestanddelen spelen de hoofdrol in de skincare en make-up van dit merk en ook deze koraalroze lipstick bevat de nodige bestanddelen om de tere huid van je lippen zacht en soepel te houden. Kokum- en mangoboter hydrateren de lippen en extracten uit suikers beschermen tegen invloeden van buitenaf. Droge lippen voelen direct soepeler aan na het aanbrengen van deze lipstick met semi-transparante finish. 


De lipstick glijd soepel over de lippen en hoewel de finish glazend is voel je toch dat deze lipstick goed aan het lipoppervlak hecht zonder plakkerig te zijn. De lipstick is geurloos en zorgt voor een prachtige glanzende finish. Sheer papaya zou ik omschrijven als koraalroze. Het is een typische koraaltint maar meer roze dan oranje, daarom heb ik de kleur naast twee oranje lipsticks geswatcht.

Trouwens, de verpakking is ook een plaatje, bij de glanzende huls word een fluwelen hoesje geleverd waar je de lipstick in kan opbergen zodat de huls niet beschadigd. Eigenlijk totaal niet zinvol maar ik heb een zwak voor zulke chique verpakkingen.
L-R Sisley Sheer Papaya, MAC Sounds like Noise
& Make Up Studio Obvious Tangerine
Sheer papaya tilt een eenvoudige look direct naar een hoger niveau, voor onderstaande look heb ik gebruikt: Jane Iredale Purepressed base foundation in golden glow,Sisley phyto cernes éclat 02, Sisley Phytoblush mango, Smashbox brow tech to go brunette en zwarte T Leclerc mascara. Een vrij neutrale look die door een laagje Sheer papaya meteen in een frisse lentelook veranderd.

De Phyto Shine lipsticks is verkrijgbaar in 16 tinten waaronder dus Sheer Papaya. de textuur, mooie glans en pigmentatie smaken naar meer, inmiddels staan Sheer nude en Sheer peach op de verlanglijst.

Sisley zit qua prijs in het hogere segment maar deze lipstick valt dan wel weer mee, ze is niet duurder dan glanzende lipsticks van concullega's Dior, YSL en Chanel. Sisley is verkrijgbaar bij de parfumerie.

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. It looks a lot brighter on the first photo! I would really believe it was the third swatch on your hand (from left to right)! But on your lips it is quite subtle, very Spring appropriate and just beautiful! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)