zaterdag 14 maart 2015

Pupa Like a doll luminys blush 201 Desert coral

Pupa Like a doll luminys blush 201 Desert coral 
Blozende wangen als een porseleinen pop? Met de Pupa like a doll luminys blush creƫer je onschuldig blozende wangen of juist sensueel aangezette jukbeenderen, het is maar net wat je zelf wilt. Blush is voor mij een onmisbaar beautyproduct, het geeft direct kleur aan je gezicht en veegt vermoeidheid sneller weg dan een concealer dus poederen maar!


De Like a doll luminys blush van Pupa is een gebakken poeder vol pigmenten en met een subtiele shimmer die het huidoppervlak voorziet van een zachtglanzende glow. De blush is verkrijgbaar in een aantal mooie tinten maar 201 Desert coral is toch echt mijn favorietje, deze kleur zit qua tint precies tussen zacht koraal en peach in waardoor het een mooie subtiele warme gloed aan de wangen geeft. Soms houd ik van een uitgesproken blush maar deze kleur is prachtig subtiel.


Het poeder brengt heel fijn aan op de huid en laat zich goed opbouwen, het is aan jou of je voor een subtiel vleugje kleur gaat of een uitgesproken aangezette blos. In de verpakking zat trouwens ook nog een klein penseeltje maar daar kwam ik na het nemen van de fotos pas achter....oeps...


Hier draag ik de Pupa blush Desert coral in combinatie met peachy oogschaduw, bruine mascara en roze lipstick.


PS toen ik het doosje weg wou gooien zag ik dat er een penseeltje in zat....persoonlijk vind ik dit type te klein om blush mee aan te brengen maar het is van mooie kwaliteit en heeft voor mij de perfecte afmeting om bijvoorbeeld highlighter mee aan te brengen.


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)