donderdag 5 maart 2015

L'Occitane celebrates Woman's day

L'Occitane celebrates Woman's day
Vorig jaar was het solidariteitsproduct een lief klein zeepje, dit jaar brengt L'Occitane een lief klein blikje uit met een inhoud waarmee je niet alleen een lief gebaar naar je huid toe maakt maar ook naar de vrouwen van Burkina Faso.

L'Occitane en de vrouwen van Burkina Faso gaan way back, al sinds de jaren 80 werkt L'Occitane samen met deze vrouwen die nu niet alleen de karitéboter leveren, maar door scholing en microkredieten ook zelfstandige ondernemingen kunnen opstarten en daarmee hun levensstandaard drastisch kunnen veranderen. Op 8 Maart staat L'Occitane even stil bij deze vrouwen en de winst van de mini Ultra Soft Balm gaat dan ook volledig naar de vrouwen uit deze regio.


Met de aanschaf van deze balsem doe je dus niet alleen jezelf (of een vriendin, zus, moeder) een plezier maar je helpt ook een vrouw uit een economisch ongunstig klimaat om een financieel zelfstandig bestaan op te bouwen.

De Ultra soft balm is een veelzijdige hydraterende balsem die heerlijk naar abrikozen geurt en voor 96% uir karitéboter bestaat. Een ideaal formaat en een handig product om altijd bij de hand te hebben voor droge lippen, nagelriemen of om kleine schrale plekjes of schrammetjes te behandelen. De verkoopprijs van dit kleine gebaar is €3, een goede reden dus om er een aantal aan te schaffen en cadeau te doen aan de vrouwen in je leven die je lief hebt. L'Occitane is verkrijgbaar bij L'Occitane boutiques, verkooppunten en via de officiële webshop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)