woensdag 4 maart 2015

Balmain Extatic eau de toilette

Balmain Extatic eau de toilette
Extatic eau de parfum was een zwoele zoete geur met een OriĆ«ntaals tintje, Extatic eau de toilette is een geheel nieuwe geur met een volkomen andere personality. De eau de toilette is een heldere en elegante geur met een fris karakter. 

Extatic eau de toilette heeft hetzelfde silhouet als de eau de parfum maar ditmaal heeft ze een wit met zilveren outfit gekregen wat heel mooi samen gaat met de zachtroze eau de toilette. 

De eau de toilette opent met een frisse e fruitige cocktail van mandarijn, lychee en zwarte bes waarna turkse roos en jasmijn samen met magnolia de hoofdrol spelen in het hart van de geur. Ambroxan, cederhout en muskus vormen de zachte vrouwelijke basis. 


Als deze geur een outfit zou zijn zou het een eenvoudige maar klassieke en stijlvolle look zijn, denk de perfecte jeans, een strakgesneden witte blazer op een mooie zijden top, nudekleurige pumps en een overdaad aan zilverkleurige accessoires. Parisian chic en elegance op een casual en luchtige manier uitgevoerd. Op mijn huid komen vooral eerst de mandarijn en daarna de roos naar voren.

Qua houdbaarheid is deze geur wel vrij vluchtig, vul zeker een handige tasflacon als je geen genoeg van deze geur kan krijgen zodat je jezelf op elk gewenst moment in een nieuwe laag extatic eau de toilette kan hullen. Naar mijn persoonlijke mening is dit niet het meest baanbrekende parfum ever (ik ben de laatste tijd nogal kritisch, besteed er maar niet teveel aandacht aan... ik heb een beetje heimwee naar overdadige en complexe geurcomposities) maar als je zoekt naar een bloemige fijne lentegeur dan is Extatic zeker het proberen waard.

De parfums van Balmain zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Zo'n luxe-gevoel dat ik krijg bij dit flesje! Benieuwd hoe 'ie ruikt!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)