woensdag 18 maart 2015

Alessandro Sunday Rose spring 2015 collection

Alessandro Sunday Rose spring 2015 collection 
De voorjaarslook van Alessandro is een ode aan krachtige pastels, de Sunday Rose limited edition lakjes stralen het gevoel uit van een ontspannen zonovergoten lentedag, niets moet alles mag. Nu moet ik toegeven dat ik meteen verliefd was op de kleuren op de promotiefoto's, ik heb een zwak voor koraaltinten, peaches en mintgroen dus ik was in nailpolish heaven.

Eenmaal live vielen de lakken alleen iets anders uit dan ik had verwacht, ik had sprekende, ietwat felle kleurtjes verwacht maar deze Sunday rose lakken hebben een retro feel over zich, denk zoete pastels uit de 50's. Ik zou zeggen: see them for yourself want hier volgen de swatches, ik heb deze drie lakjes in 2 laagjes gelakt en de foto's zijn genomen in het zonlicht.

Alessandro Sunday Rose Apricot touch 
Apricot touch is een frisse zachte abrikoostint met een hele mooie glans, de finish is een mix tussen crème en jelly, wel de glans van een jelly maar de dekking van een crèmelak. Very pretty!

Alessandro Sunday Rose Happy coral
Happy Coral is een droom van een koraaltint, gewoon perfect. Pastel Mint is een mintgroene lak met prachtige shimmer. Prachtig voor op de teentjes als het eerdaags warm genoeg is voor sandaaltjes.

Alle drie deze lakjes werken fijn, bij Pastel mint moet je alleen een beetje voorzichtig werken maar niets om je druk over te maken. Deze lakjes zitten in een handige 5ml minilak en zijn ook verkrijgbaar als Alessandro Striplac nagellak (de nagellak die je wel laat uitharden onder UV licht maar die je niet met heftige chemicaliën hoeft te verwijderen.)

Alessandro is verkrijgbaar bij drogist, parfumerie en schoonheidsinstituten.

Alessandro Sunday Rose Pastel mint 

Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Hier krijg je het echte lentegevoel van. Prachtige kleuren en ook de flesjes vind ik erg mooi.
    Van dit merk heb ik nog niets, maar daar zou zo maar verandering in kunnen komen.
    5 ml is niet veel, maar geeft je een reden om meerdere kleuren te kopen en te gebruiken. En bij een favoriete kleur koop je natuurlijk gewoon een back-up. ;-)
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)