donderdag 26 maart 2015

Guerlain KissKiss 560 rosy silk

Guerlain KissKiss 560 rosy silk 
De lente make-up collectie van Guerlain bestaat uit veel mooie make-up producten waaronder deze lipstick. De zoet geurende KissKiss lipstick (vanille en rode bessen) in Rosy Silk is een peachy nude tintje met gouden glinsterende deeltjes.


De KissKiss lipstick is zo vormgegeven dat de lipstick de welvingen van je mond moeiteloos volgt en je lippen voller laat lijken door speciale 'plumping' bestanddelen en hyaluronzuur, want gehydrateerde lippen zijn volle lippen. Mijn eerste KissKiss kocht ik zo'n 15 jaar geleden en sindsdien vind Guerlain deze iconische lipstick steeds opnieuw uit.

De huls krijgt regelmatig een update en de formule word aangepast aan de nieuwste technologie binnen de fascinerende wereld van make-up. De zwarte huls met gouden accenten is beeldschoon en de romige textuur van de KissKiss lipsticks droogt zelfs mijn van nature droge lippen niet uit.


Op de lippen is Rosy silk een zachtroze tint met peachy ondertoon en gouden shimmer. De lipstick voelt wel wat korrelig aan door de glinsterende deeltjes dus als je hier niet van houd zou ik voor een ander KissKiss kleurtje kiezen (keuze genoeg!). Qua prijs is Guerlain wel een high maintenance diva maar daar krijg je ook wel een heel mooi product voor terug, ach je mag jezelf best eens goed vertroetelen toch?


Vlak na het nemen van de foto's besloot ik mijn lipstick stash eens op te ruimen en van een lente update te voorzien (als de seizoenen wisselen leg ik niet alleen de lentekleding voorin de kast en gaan de wintertruien naar achter maar ik doe ook hetzelfde met mijn make-up lades). 

Tijdens het rommelen tussen mijn lipsticks kwam ik Dolce & Gabbana Soirée tegen en ik dacht eigenlijk dat het een identieke tweeling betrof maar eenmaal naast elkaar kan je zien dat Rosy silk een stuk lichter is dan soirée. Vals alarm dus maar ik ben wel blij dat ik ze allebei heb ;-) 


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Staat je mooi!!!! Heel anders op je lippen dan als je 'm zo ziet maar wel superkleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)