maandag 2 maart 2015

Burberry Winter glow is more like all year glow

Burberry Winter glow is more like all year glow 
De Decembermaand leek vorig jaar voorbij te vliegen en dat had als resultaat dat ik je wel al wat swatches had laten zien maar nog geen diepte reviews over de losse producten (met uitzondering van de fabulous nagellakjes uit de Winter Glow collectie). Nu komt de lente langzaam dichterbij en lijkt het misschien een beetje vreemd om een feestdagen collectie de liefde te verklaren maar kijk en lees verder en je zult zien waarom. 


Het Winter glow Complete eyeshadow palette zit in een prachtig gouden doosje met kenmerkende Burberry ruit. Het palette bestaat uit vier tinten met glinsterende finish die ik zou omschrijven als: champagne, platina goud, brons en chocoladebruin.


Het palette is verpakt in een zwart fluwelen hoesje waar de penseeltjes inpassen, heel erg slim bedacht want zo gaat er geen ruimte in het doosje verloren. De applicators zijn van goede kwaliteit, enig minpunt (net als bij alle applicators uit een doosje) is de lengte, hoe gaaf zou het zijn als Burberry een los handvat zou creëren dat je op deze applicators kan klikken zodat je toch met een lang penseel kan werken.... Ondanks de geringe lengte zijn deze applicators van een hele goede kwaliteit, dat mag best gezegd worden.

Burberry Beauty complete eye palette Gold 
De oogschaduws zijn voorzien van het kenmerkende Burberry motiefje en het is bijna zonde om het palette te gebruiken. Bijna dan want deze kleuren vragen er gewoon om om gebruikt te worden. Qua pigmentatie zit je bij Burberry helemaal goed, een klein veegje oogschaduw levert al een indrukwekkend resultaat op. 

Burberry Beauty complete eye palette Gold swatches 
Het Burberry Gold Glow Fragranced luminizing powder is een luxueus gouden glanspoeder dat licht geparfumeerd is met de vrouwelijke en bloemige My Burberry geur. 


Het poeder heeft een koele gouden tint en is prachtig als highlighter op gezicht en lichaam. Bij het poeder wordt een plat en breed penseel geleverd om het product royaal aan te brengen. 


Dit is echt het type product waar ik als beautyaddict heel erg blij van word, ik heb namelijk een zwak voor highlighters en helemaal als ze dan in zo'n prachtige verpakking komen. Dit poeder heeft een prachtige glans en bevat hele mooie lichtreflecterende glinstertjes. De subtiele My Burberry geur geeft het product nét even dat extra luxe gevoel mee. 


Een subtiel gouden glansje op de lippen doet het altijd goed nietwaar? Er zijn twee texturen verkrijgbaar in de mooie subtiele gouden finish. De lip mist is een transparante lipstick en de lip glow een glanzende lipgloss. Beide zijn heel mooi om solo te dragen of om een lipstick te voorzien van een extra vleugje va-va-voom.


De Burberry Lip mist lipstick zorgt voor een subtiel vleugje kleur en een transparante finish. Extracten uit wilde rozen zorgen voor bescherming en hydratatie. De Lip glow lipgloss zorgt voor een mooi glanzende mond terwijl voedende oliën de lippen zacht en soepel houden. De lippen lijken voller en gladder. De Lip mist voelt heel licht en toch romig aan op de lippen en zorgt voor een mooi subtiel gouden waasje. Op mijn Lip Mist verlanglijstje staan onder andere nog Camelia pink en Nude Peach.

De gloss heeft een glanzender finish en heeft een meer vloeibare textuur zonder plakkerig aan te voelen. Ik vind deze gloss erg prettig aanvoelen op de lippen en ben dol op de subtiele glanzende finish. Andere Lip glow kleurtjes die ik nog op het oog heb zijn Coral, Mallow Pink, Tea Rose en Nude Beige. Zowel de gloss als de lip mist zijn geparfumeerd en hebben een subtiele zoete geur.

Burberry Lip Glow Gold 25 (top) & Burberry Lip mist Gold 217 (bottom)
Inmiddels begrijp je misschien waarom ik het toch niet kon laten om deze collectie nog even te bespreken, de prachtige gouden verpakkingen maken deze beauties al erg hebberigmakend en de prachtige gouden make-up is het hele jaar door meer dan draagbaar. In de wintermaanden zorgen de gouden producten voor een feestelijke glow en tijdens de zomer accentueer je je zongebruinde tintje met deze mooie items.

Burberry make-up zit qua prijs op hetzelfde niveau als veel andere luxury make-up maar je krijgt wel erg veel waar voor je geld hoor. Mijn Burberry verlanglijstje is dan ook niet zomaar nog vrij lang.... Burberry Beauty is verkrijgbaar bij enkele exclusieve verkooppunten (oa Inno Louisa in Brussel) en de Burberry webshop.

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. This is something worth checking out. Love the packaging and the shades. This is what I usually prefer.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)