vrijdag 6 februari 2015

S Oliver soulmate men & woman

S Oliver soulmate men & woman 
Met valentijnsdag in het vooruitzicht vind ik het altijd leuk om geursetjes te ontdekken, gewoonlijk snuffel ik in de parfumerie maar ik was aangenaam verrast toen ik deze S. Oliver geurtjes bij de drogist ontdekte. 

Twee zielen, één lichaam is het concept van de soulmate geuren van s.Oliver. Twee personen die zonder een woord te zeggen weten wat de ander voelt. De geuren zijn geïnspireerd op spontane levensgenieters die genieten van elke dag en beseffen dat de beste momenten degene zijn die je doorbrengt met degenen waar je van houdt. 


Durf even uit de hectiek te stappen met deze opwekkende geuren, s.Oliver Soulmate woman heeft een fruitige eerste indruk door mandarijn en rode vruchten. Een bloemig boeket van heliotroop, pioenrozen en fresia zorgt voor een vrouwelijk en lieflijk aroma. De basis is verrassend door twee tegenstrijdige geurnoten, fris katoen geeft de geur een cleane touch maar zoete tonka en sensuele muskus geven de geur een verleidelijk randje. Soulmate women is een opwekkende geur voor elke dag die de draagster een goed gevoel over haarzelf geeft.


Soulmate men speelt met de balans tussen sensueel en fris, hoewel de eerste indruk van de geur heel fris is bevat de geur vrij mannelijke en zwoele geurnoten. Na de frisse opening van mandarijn, saffraan en zwarte peper volgen een aantal vrij heftige geurnoten die toch heel mooi in balans blijven en niet overheersen. Het hart van de geur bestaat uit tonkaboon, nootmuskaat en lavendel en de basis bestaat uit amber en patchouli.

Deze geurtjes zijn verkrijgbaar bij drogist en online via de webshop van s.Oliver  voor 16,99 per sprayflacon met een inhoud 30ml eau de toilette. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)