vrijdag 20 februari 2015

OPI Hawaii spring/summer

OPI Hawaii spring/summer 
Hula rokjes, exotische bloemen, prachtige groene landschappen en een diepblauwe zee, dat zijn de dingen die mij als eerste te binnen schieten als ik aan Hawaii denk. OPI liet zich voor de aankomende lente/zomer inspireren door deze exotische bestemming wat resulteerde in een collectie nagellakjes in strand- en oceaantinten aangevuld met de kleuren van de ondergaande zon en de prachtige bloemen die op de eilanden bloeien.


L-R: That’s Hula-rious!, My Gecko Does Tricks, This Color’s Making Waves & Pineapples Have Peelings Too!

De 12 uiteenlopende kleuren zijn uitgevoerd in diverse finishes al bestaat het meerendeel uit de klassieke (en mijn favoriete) crèmefinish. Ook bevat de collectie een speelse glitter, metallics en twee lakken met mooie subtiele shimmer.

De kleurtjes die mij het meest aanspreken zijn de nude Do you take Lei away?, de zachtoranje Is Mai Tai Crooked?, de lichtroze Suzi Shops & Island hops, de koraalkleurige Aloha from Opi, de zachtgroene That's Hula-rious en de metallic zeeblauwe This color's making waves.

L-R: Do You Take Lei Away?, Is Mai Tai Crooked? Suzi Shops & Island Hops & Aloha from OPI

L-R: Go with the Lava Flow, Just Lanai-ing Around, Lost My Bikini In Molokini, Hello Hawaii Ya?De Hawaii collectie is vanaf 16 februari verkrijgbaar bij OPI verkooppunten waaronder nagelstudio, parfumerie en Douglas. Naast de 'gewone' (klinkt een beetje als een understatement om de fijne OPI lakjes als gewoon te omschrijven...) nagellakjes zijn de 12 Hawaii tinten ook in GelColor verkrijgbaar en er is weer een lief minisetje verkrijgbaar.


Default 250x250


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Hier gaat mijn polish hartje echt wel sneller van kloppen! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)