zondag 22 februari 2015

New skincare products spring 2015

New skincare products spring 2015
Als de lente in zicht komt vullen de schappen van de parfumerie en schoonheidssalon zich langzaam met nieuwe kleurrijke make-up, zachtbloemige parfums en de nieuwste technologische hoogstandjes op het gebied van skincare. Hier een klein overzichtje van de meest bijzondere nieuwe lanceringen.


Shiseido lanceert twee nieuwkomers, de Ibuki Multi Solution gel (verkrijgbaar vanaf Maart) is een gel die toepasbaar is bij verschillende SOS situaties. De kalmerende textuur hecht direct aan probleemgebieden, zelfs door make-up heen, waar het onzuiverheden en schade herstelt of lokaal kalmeert.

Het Bio Performance Glow revival serum vernieuwt en herstelt het haarvatensysteem van de huid, zodat de zuurstof en voedingsstoffen goed getransporteerd kunnen worden. Een niet goed functionerend haarvatensysteem is als een snelweg vol vernauwingen, er ontstaan opstoppingen en door de slechte doorstroom kan je problemen krijgen. Het glow serum verbetert de huidfuncties die zorgdragen voor een gezonde teint, huidstructuur en contouren zodat je huid straalt van energie.


Filorga Time filler eyes pakt de delicate zones rond de ogen aan om een frisse en uitgeruste open blik te creëren. Een botox-achtig ingredient in combinatie met een krachtige peptide verzacht de lijntjes en vult de huid van binnen op waardoor expressielijntjes vervagen.

Bijzonder is dat je de balsem ook op de bovenste oogleden gebruikt waar het verzakking van de oogleden tegengaat. Donkere kringen en een ingevallen aanblik worden aangepakt door de time filler eyes waardoor vermoeidheid langzaam vervaagt.

Het perfect + serum werkt op basis van drie actieve bestanddelen en stimuleert de celvernieuwing voor een zachtere en egale huid zodat fijne lijntjes en imperfecties lijken te vervagen. Poriën worden verfijnd en de huid krijgt een matte finish terwijl een plantaardig ingrediënt zorgt voor een natuurlijke glow.


De intensive dark spot corrector van Sisley is een product dat niet alleen een positieve invloed heeft op pigmentvlekken maar ook op vlekjes die ontstaan zijn door onzuiverheden. Door de handige applicator breng je het product s'morgens en s'avonfs nauwkeurig aan op ontsierende vlekjes op handen, gezicht en décolleté. Sisley belooft na 4 weken een zichtbare vermindering van de grootte en kleur van de vlekjes en een meer gelijkmatige teint.


De schoonheidssalon bevat ook een schat aan te ontdekken producten, van mijn top 5 skincare merken zijn er 4 verkrijgbaar bij het schoonheidsinstituut (Dermalogica en Environ) en eentje zowel bij parfumerie als instituut (Shiseido, zal geen grote verrassing zijn voor mijn vaste lezeressen). De eerste keer een salon binnenstappen voor enkel informatie over een product kan misschien een beetje vreemd zijn maar de schoonheidsspecialiste zal je graag informeren over de fijne producten waar ze ook nog eens dagelijks mee werkt.

Ook Dermalogica gaat de strijd aan met pigmentvlekken. het nieuwe PowerBright TRx gamma pakt pigmentvlkken, verkleuringen en een ongelijkmatige teint. Deze tekenen van hyperpigmentatie kunnen ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan dat je in werkelijkheid bent. De zichtbare tekenen van hyperpigmentatie zijn net als de ijsberg die de Titanic fataal werd, het meerendeel bevind zich onder het oppervlak dus het is zaak dit grondig aan te pakken.

De PowerBright TRx producten verhelderen en exfoliëren en verminderen bestaande vlekken en voorkomen het ontstaan van nieuwe. Daarnaast is het gebruik van een goede SPF noodzaak om hyperpigmentatie te voorkomen (en vergeet niet dat je ondanks een hoge SPF toch een mooie maar veilige bruine glow kan opbouwen) Het PowerBright TRx systeem bestaat uit 3 producten: een krachtig serum, een luchtige dagverzorging met SPF 50 en een voedende nachtcrème.


De super moisturizer van Environ was eerst verpakt in een tube maar zit nu in een luchtdichte pompflacon waardoor de werkstoffen beter bewaard blijven. Ook is de formule enigzins aangepast, de super moisturizer + is een super hydraterende moisturizer die je over de Environ vitamine A product kan gebruiken voor een extra dosis vocht. Ook kan je de super moisturizer + solo gebruiken (bijvoorbeeld als je geen vitamine A product wilt gebruiken tijdens je zwangerschap).

De super moisturizer + bevat onder andere het intensief herstellende en kalmerende lanoline, revidrate dat de huidbarrière helpt te herstellen, karitéboter dat fijne lijntjes verzacht, provitamine B5 dat een verzachtende en intens vochtverzorgende werking heeft. Ook bevat de luchtige crème fluide (qua textuur zit het een beetje tussen een crème en lekker luchtige fluide in) de nodige vitamientjes voor de huid. Vitamine C en E zorgen voor de dagelijkse dosis antioxidanten.

Genoeg om te smeren en proberen dus, welk product spreekt jou het meest aan?

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)