maandag 23 februari 2015

Jimmy Choo Blossom eau de parfum

Jimmy Choo Blossom eau de parfum 
Jimmy Choo Blossom is een nieuw uitbundig parfum dat het gevoel van het voorbereiden op een avondje uitgaan weergeeft. Tijd voor een gezellige avond met de meiden, dus trek je pumps maar aan en nip van een lekkere cocktail terwijl je plezier maakt met je vriendinnen. Blossom is een parfum voor de jonge Jimmy Choo aanhang, zelfverzekerd, vrolijk en vol enthousiasme.


De topnoot heeft iets weg van snoepjes door de combinatie van rood fruit en citrus. Roos is de hoofdrolspeelster in het hart van de geur en de basis bestaat uit sandelhout en witte muskus. De flacon heeft dezelfde lue geslepen vorm als Flash maar is ditmaal uitgevoerd in roze tinten. De pittig roze verpakking met roze glittertjes zegt genoeg: glamour!


De eerste indruk die ik kreeg van Jimmy Choo Blossom was inderdaad jeugdig en speels, dit is een leuke geur voor jonge partygirls die houden van een zoet en fruitig parfum. Voor mij persoonlijk is de geur iets te speels maar ik denk dat veel 20 something girls deze geur enorm zullen waarderen. De flacon is trouwens hebberigmakend mooi.


Jimmy Choo blossom zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL in BelgiĆ« vanaf €44.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wat een prachtig flacon! Zoals jij de geur omschrijft zou hij denk ik ook iets te zoet zijn voor mij, maar door de mooie flacon ga ik hem zeker besnuffelen.. en ben ik toch nieuwsgierig geworden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)