donderdag 26 februari 2015

MAC Cinderella

MAC Cinderella make-up collection
Disney's Cinderella zal niet alleen de kassa's van de bioscoop doen rinkelen, deze prachtige verfilming van het magische sprookje heeft zoveel bijzondere samenwerkingen opgeleverd dat de portemonnee echt wel even pijn zal gaan doen. De op het glazen muiltje geïnspiteerde Jimmy Choo's zijn misschien wat boven het budget maar elke beautyaddict kan haar hartje ophalen met deze prachtige Cinderella collectie van MAC cosmetics.

De collectie bestaat uit diverse producten voor een mooie glanzende teint, zachtgekleurde lippen en sprekende ogen. De iriserend blauwe verpakking maakt de producten nog eens extra hebberigmakend mooi. Hier volgt een overzichtje van alle producten.

MAC Beauty Powder Mystery Princess & Iridescent Pressed powder Coupe d'Chic 
MAC Cinderella lipstick Free as a butterfly & Royal ball
MAC lipglass Glass slipper & Happily ever after. 

MAC Cinderella Studio eye gloss Lightly tauped & Pearl Varnish 
MAC Cinderella Little black bow & Macroviolet 
MAC Cinderella Pigment Pretty it up, Evil Stephmother
MAC Cinderella Glitter Reflects Pearl 
MAC Cinderella Stroke of Midnight eyeshadow palette
(Phloof!, Quarry, Omega, Vapour, Stroke of Midnight &  Satin Taupe). 
Cinderella eye products

Ook is er een Studio fix lash mascara in bold black en er zijn twee professionele penselen waamee je de producten nog mooier kan aanbrengen.

Een gemiste kans vind ik stiekem de sobere zwarte vormgeving van de penselen die bij de collectie horen, als die nu ook in het zachtblauwe glittermotiefje waren gehuld hadden het serieuze toverstafjes geworden. Ach je kan niet alles hebben toch? Op mijn verlanglijstje staan de gezichtspoeders, de lipsticks en de studio eye gloss in pearl varnish.


Deze collectie is vanaf 5 Maart verkrijgbaar bij MAC Stores, hier alvast de trailer van de film om even lekker weg te dromen. Cinderella draait vanaf 18 Maart in de bioscoop. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)