vrijdag 27 februari 2015

Redken Signature look hairstyling

 Redken Signature look hairstyling 
Ik heb niet alleen een flinke make-up stash om verschillende looks mee te creëren, ook mijn haar vraagt voor verschillende looks om verschillende stylingproducten. De technologie qua haarstyling staat zeker niet stil, er worden continu nieuwe innovatieve producten gelanceerd waarmee je je haar strak in model krijgt of die je helpen om een complex kapsel makkelijker zelf te crëeren.

Het begint natuurlijk bij de basis, zoek een fijne shampoo voor je haartype (let wel op, als je vrij gezond haar hebt gebruik dan niet een te rijk en vol product, dat kan je haar alleen maar slap en futloos maken waardoor het stylen ook weer moeilijker gaat. Zie het zo: op een gezonde huid kan je volstaan met een luchtig product, je haar zal een lichte verzorging alleen maar waarderen.) en eventueel een fijne conditioner. Ik gebruik conditioner om de wasbeurt sinds ik mijn haar niet meer kleur.

Een goede föhn is ook niet onbelangrijk, net als je andere gereedschap, mijn ronde föhnborstel is van Fudge en mijn grote Jean Peau haarborstel is vergelijkbaar met de Mason Pearson maar dan een stuk voordeliger en minstens zo goed. Net als bij make up geldt: goed gereedschap is het halve werk.

Maar terug naar de styling, ik heb een flinke stash stylingproducten, elk product heeft weer een andere textuur en een ander doel en soms gebruik ik een product ook heel anders dan misschien de bedoeling was. Dit zijn drie fijne producten van Redken die ik regelmatig gebruik om mijn lokken mee te stylen.


Wind Blown 05 is een droge finishing spray zorgt voor xxl volume, ideaal voor barokke kapsels maar ook fijn als je je haar net met de stijltang hebt gladgepolijst en je er toch wat volume in wilt hebben. Wind blown is ook ideaal om grip op je haar te krijgen als je het wilt vlechten of opsteken. Wind Blown doet zijn naam eer aan, na een dosis Wind Blown op je haar voelt het aan alsof je door een flinke windhoos hebt gelopen maar dit zorgt niet voor een foute coupe à la windhoos want jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe het zit. Een erg fijn en vooral handig product.

Soms zijn mijn krullen wat futloos en hebben ze behoefte aan een product wat zorgt voor wat textuur en definitie aan de uiteinden. De Loose Endings 09 is hiervoor perfect, ik verdeel het product over mijn handpalmen, warm het even op en kneed het in mijn krullen. Ook is deze crème heel fijn voor textuur als je het haar in een mooie strakke knot wilt opsteken. Het zorgt voor hold, grip en een mooie finish zonder dat je haar hard wordt. Met deze crème kan je dus twee kanten uit, sleek en strak of juist warrig en losjes.


Net je haar gefönd in glamourkrullen maar mist er iets? Met Beach waves transformeer je een glamourlook binnen een paar sprays in een rommelige boho coupe. Deze textuurspray met zeewater zorgt voor een rommelige beach look.

Deze Redken stylingproducten zijn verkrijgbaar bij de Redken kapper. Vertel eens, heb jij veel stylingproducten op je kaptafel staan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)