woensdag 25 februari 2015

Essie Bridal 2015

Essie Bridal 2015
In de Verenigde staten bloeit de romantiek op als de lente in zicht komt, niet alleen prille liefde wordt gevierd maar ook het wedding season is in aantocht! De lakjes zijn verpakt in de bekende Essie flesjes met het fijne brede penseel waarnee je snel en toch precies kan lakken. 


Op de grote dag zijn alle ogen op de bruid gericht, specifieker gezegd, op haar linkerhand, een perfecte manicure is dus een must op die dag. In het vaste assortiment zijn al veel klassiekers te vinden die regelmatig op de nagels van bruidjes gespot worden en Essie zorgt dit seizoen voor something old and something new. Essie lanceert 6 geheel nieuwe kleuren en 6 reeds bestaande tinten krijgen een speciaal plaatsje in de spotlights voor de bride to be en haar entourage.


Ik heb drie kleurtjes uit de nieuwe Bridal collectie om je te laten zien, twee van deze drie uiteenlopende lakjes zijn mooi voor tijdens de grote dag en de rode knaller is perfect voor tijdens de Honneymoon. Happy Wife Happy Life is een prachtige felrode tint die perfect dekt in twee laagjes en een sensueel rode lak is altijd goed toch?

Essie Happy Wife Happy wife 

Hubby for dessert en Worth the wait zijn meer transparantere tinten, op onderstaande foto's zie je twee laagjes van deze zachte transparante tinten die met een derde laag al een stuk dekkender zijn maar ik vind het transparante juist wel mooi.

Essie Bridal 2015  Hubby for dessert 

Hubby for dessert is een prachtige lila tint en Worth the wait een peachy beige met een hele mooie iriserende shimmer. Worth the wait is volgens mij ook heel erg mooi over een dekkende nude crèmelak, zo geef je je alledaagse nude een prachtige glinstering.

Essie bridal 2015 Worth the wait 

De 6 bestaande lakken zijn al verkrijgbaar bij je Essie verkooppunt en de 5 nieuwe lakken zullen vanaf Maart verkrijgbaar zijn bij je Essie verkooppunt. Nu ben ik eind van dit jaar alweer 5 jaar getrouwd dus ik heb niet persé een speciale lak voor mijn grote dag nodig maar deze kleurtjes doen het natuurlijk altijd goed op een bruiloft. Mijn favoriet is de bijzondere milky lila Hubby for dessert.
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. These are all soft and pretty colors. The red is perfect! Thanks for sharing these :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The red one is such a beauty! A daring and fierce color indeed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurtjes! Mijn favoriet is the happy wife. Ik ben zelf ook alweer bijna 7 jaar getrouwd en droeg op mijn trouwdag een rode nagellak..

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)