dinsdag 13 januari 2015

YSL Couture Palette collector Hearts Profusion

YSL Couture Palette collector Hearts Profusion 
Wat is toch de aantrekkingskracht van limited editions? YSL heeft een speciaal oogschaduw palette ontworpen om het Chinese nieuwe jaar mee te vieren. Het Hearts profusion palette van YSL is een liefdesverklaring uit het universum van YSL met een knipoog naar het symbolische hart dat al decennia terug te vinden is in de verschillende beautyproducten en parfums.

Het couture palette 04 Saharienne bestaat uit 5 prachtige tinten waarmee je een prachtige subtiele of uitdagende ooglook kan maken. Het palette bestaat uit een champagnetint, perzikroze, bruin, taupe en zilver. Dit mooie palette in bijzondere verpakking is exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno in België maar niet getreurd, als je geen Inno in de buurt hebt kan je er altijd nog voor kiezen om het palette in de 'gewone '(alhoewel gewoon...bij YSL is geen enkele verpakking gewoontjes) verpakking aan te schaffen bij elk YSL beauté verkooppunt.


Er zijn trouwens 11 verschillende YSL Couture palettes verkrijgbaar die in kleurstelling variëren van subtiel en draagbaar tot uitgesproken en exentriek, typically YSL! Op mijn verlanglijstje staan de Couture palettes 04 Saharienne en 08 Avant Garde. Heb jij ook moeite om limited editions te weerstaan?


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wat een schoonheid en zoveel keus. Ik doe wel eens moeite hoor, als ik tijd heb en iets heel graag wil hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastic palette!
    love the shades.
    Thank you for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)