maandag 12 januari 2015

LCN Sweet Serenity Frosted Kiss lip gloss & nail polishes

LCN Sweet Serenity Frosted Kiss lip gloss & nail polishes
Een mooie look voor tijdens de koude maanden is de LCN Sweet Serenity trend look. De make-up producten en vier nagellakjes zorgen voor een koele 'frozen' look. De collectie bestaat onder andere uit een all over pencil, lipglossjes pucker up en absolute devotion, lipstick absolute devotion, mono eyeshadow spotlight en Glam blush in soft peaches.


De lipgloss zit in een mooie strak vormgegeven huls mét spiegeltje! De gloss is niet plakkerig maar blijft wel goed zitten en de kleur Frosted kiss is een mooie neutrale tint die heel goed solo gebruikt kan worden maar ook als accent over een lipstick. Kleine tip: een vleugje Frosted kiss op het midden van de onderlip laat de mond optisch voller lijken. 


De vier nagellakjes zijn delicious me, tender lace, sweet serenity en we're meant to be. Deze kleurtjes zijn verkrijgbaar in traditionele lak, in Lac & Cure (harden uit onder UV lamp maar laten zich eenvoudig zonder aceton verwijderen), kleurengels en in recolution, een soak-off polish die tot wel 4 weken lang blijft zitten.

Ik heb de kleurtjes We're meant to be together, een chocoladebruine crèmelak en Delicious me, een hele mooie fuchsiakleurige shimmer. De lakjes zijn heel fijn in gebruik en de kleuren speken voor zich denk ik zo, vooral Delicous me is prachtig!


De 8 ml lakjes zitten ook samen in een leuke kubus, LCN brengt regelmatig leuke trendcollecties uit en de kubusjes die vier lakjes bevatten zijn leuke verzamelobjecten voor de nagellakaddict. De losse lakjes zijn bij LCN verkooppunten verkrijgbaar voor €5,90

2 laagjes van de LCN Sweet Serenity We're meant to be together & Delicious me

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)