donderdag 8 januari 2015

Trind herfstcollectie Time for treats deel 2

Trind herfstcollectie deel 2
In een eerder artikel liet ik je al die lakken uit de Trind Time for Treats Caring Colors collectie voor herfst/wintercollectie zien en vandaag heb ik nog drie mooie tinten voor je.

CC209 Mocha Madness is nog zo'n verrassend mooie kleur, deze taupekleurige lak bevat namelijk een parelmoerglansje, hele kleine glinsterdeeltjes zorgen voor een heel mooi effect. Deze kleur is sophisticated en trendy tegelijk.

Trind CC209 Mocha Madness

CC208 Choco Loco zag er in het flesje niet erg veelbelovend uit, ik hou wel van donkere kleuren maar liefst in een crèmefinish, want donkere shimmers vallen vaak een beetje lusteloos uit vind ik. Maar bij deze kleur bewijst dat donkere tinten heel goed een shimmertje kunnen hebben want het lijkt wel alsof deze tint gloeit. Wat een beauty! Een typisch voorbeeld van hoe je je in een kleur kan vergissen.

Trind CC208 Choco Loco swatch

CC205 Icing on the cake is een glitterlak die heel mooi is als topping maar het solo ook erg goed doet vind ik. Eén laagje Icing on the cake laat een subtiel glittertje achter en na twee laagjes is het effect al erg feestelijk.

Trind CC205 Icing on the cake 1 coat swatch
Trind CC205 Icing on the cake 2 coats swatch

Icing on the cake is helemaal mooi als gradient lak over Earl Grey uit deze collectie. Lak eerst  de gehele nagel met Earl grey en zet daarna een streepje lak over je nagelrand,vervolgens werk je die van de top van de nagel naar beneden met je kwastje zodat het net lijkt alsof je je nagels in een pot met glitters hebt gedoopt. Een ijzig mooie look!


2 opmerkingen:

  1. Mocha Madness en Choco Loco zijn prachtige kleuren. Staan ook mooi bij jouw huid.
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleurtjes, ik vind ook de flesjes zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)