woensdag 7 januari 2015

Da Vinci foundation & cream blush brush

Da Vinci foundation & cream blush brush 
Voor mij staat een nieuw jaar ook voor vernieuwing en meestal ruim ik in Januari mijn beauty voorraad op en check wat er nieuw moet komen (meestal niets hoor want ik heb eigenlijk veel te veel maar ja...je bent een beauty addict of je bent het niet...) en ik mag graag een paar mooie nieuwe penselen shoppen als de glitters van de Decembermaand plaatsmaken voor zachte tinten uit de aankomende lentelooks.


Da Vinci is een Duitse firma die zich specialiseert in penselen, zowel voor op een doek als op het gezicht (en waarom ook niet die expertise zo benutten, uit ervaring weet ik dat voor beide hetzelfde principe geldt: goed gereedschap is het halve werk).


De vorm van dit penseel is uitermate fijn voor het aanbrengen van foundation. Met crèmeblushers ben ik niet helaas zo behendig dus ik houd het op het gebruik van foundation. Omdat de haartjes heel dichtbij elkaar zitten is het resultaat mooi dekkend en egaal. Ik ben heel erg tevreden over dit penseel van Da Vinci dus heb inmiddels al drie andere penselen op mijn verlanglijstje gezet.

Da Vinci blender penseel klein rond
Da Vinci concealer brush
Da Vinci eye definer


Op mijn verlanglijstje staat tevens de speciale reinigingszeep voor make-up penselen. Da Vinci is verkrijgbaar bij schooheidsspecialistes, voor meer info over verkooppunten kan je terecht bij de distributeur.


2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een fijne kwast. Ik hou altijd wel van een strak en egaal resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)