vrijdag 19 december 2014

Jane Iredale Celebrate eye shadow trio palette & jelly jar eyeliners

Jane Iredale Celebrate eye shadow trio palette & jelly jar eyeliners
Het Celebrate Limited edition eye shadow trio palette van Jane Iredale bestaat uit drie mooie tinten oogschaduw die zijn uitgevoerd in de fijne minerale make-up formule van Jane Iredale. De basiskleur mist is een wit met een vleugje iriserend roze, Toast is een glinsterende carameltint en Port is een verrassende rode tint die doet denken aan een glas rode wijn of heerlijke stroperige port


Deze eyeshadows zijn heel erg mooi gepigmenteerd en werken prettig, het is heel makkelijk om ze mooi in elkaar te laten overlopen.


Vanuit het werk direct door naar een gezellig etentje of leuke date? Vul je oogmake-up aan met een geraffineerd lijntje boven het bovenste ooglid om je make-up direct van een extra dosis glamour te voorzien.

De Jelly Jar eyeliners bevatten geen chemische en irriterende stoffen (sommige eyeliners prikken serieus als ze eenmaal zijn aangebracht op mijn oogleden, bij deze heb ik daar geen last van). De formule is daarnaast langhoudend en waterbestendig maar zijn toch heel goed aan te brengen.


Sommige long lasting eyeliners zijn wat stug in gebruik maar de Jelly jar eyeliners glijden moeiteloos over het ooglid waar ze en perfecte dosis kleur  met een mooie metallic finish achterlaten. Je koopt de potjes los dus je moet er wel een apart penseeltje bij kopen, nu vind ik dat geen ramp want de meeste standaard applicators gebruik ik toch nooit, de angled eyeliner brush van Jane Iredale is heel fijn om een mooi strak lijntje mee te trekken.


Purple en green zijn twee mooie, misschien niet alledaagse, tinten eyeliner die elke kleur ogen meer diepte en definitie geven. De groene tint brengt bij mij het blauw in mijn ogen naar voren en de paarse kleur doet mijn ogen weer groener lijken. Ik gebruik eigenlijk maar zelden zwarte eyeliner omdat ik kleurtjes zo ontzettend leuk vind.


Ik had ook nog een mooie ooglook gemaakt met het palette alleen was de zon tijdens het aanbrengen verdwenen dus komen de kleuren wat killer over door het grijze grauwe winterlicht. Wel kan je zo mooi de schittering van de oogschaduw zien.

Deze prachtige producten zijn verkrijgbaar bij Jane Iredale schoonheidsinstituten in Nederland en Belgiƫ.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)