donderdag 18 december 2014

Angel Glamorama limited edition

Angel Glamorama limited edition
Thierry Mugler creëerde voor de Angel fans weer een prachtig hebbeding, de Angel Glamorama is een echte collector's edition van het zwoele zoete parfum én ook nog eens navulbaar (iets wat je van de meeste limited editions niet kan zeggen).

Deze 50 ml flacon kan bij de Source in de parfumerie worden nagevuld en is uitgevoerd in prachtig zwart en bezaaid met kleine glinsterende deeltjes, alsof je een blik in het universum krijgt. Georgia May Jagger is sinds afgelopen zomer het gezicht van het mythische parfum en trad daarmee in de voetsporen van haar moeder Jerry Hall die al decennia lang een Muze is van Mugler en ook eens model stond voor de campagne van Angel. 


Angel is een parfum vol indrukken en mijn ervaring met deze geur is dat je ervan houdt, of de geur haat (harde woorden maar dat is nou eenmaal hoe ik het ervaren heb, ook tijdens mijn jaren in de parfumerie). De compositie van onder andere meloen, mandarijn, zwarte bessen, suikespin, bergamot, honing, abrikoos, pruimen, perzik, jasmijn, roos, tonka, vanille, caramel, chocolade en patchouli is zoet maar niet fris. Al had ik ooit een klant die Angel wel als fris omschreef, deze geur wordt dus door iedereen heel anders ervaren, misschien moet ik daarom ook niet proberen om deze geur uit te leggen, je moet hem gewoon eens gaan ruiken. Twee sprays op je pols, (en denk erom niet wrijven want dan maak je de geurmoleculen kapot) lekker laten opdrogen en na een uurtje eens goed snuffelen. Ben benieuwd wat jouw mening is over deze excentrieke geur.

Of je nu wel of geen fan bent van Angel of de geur nog moet leren kennen, de Glamorama flacon is voor elke luxepoes een prachtig hebbeding. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)